Η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, στο επικοινωνιακό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ!!!


Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, η ηθοποιός, που προκάλεσε ποικίλα σχόλια με τις γυμνές της φωτογραφίσεις της το 2009, αναλαμβάνει υπεύθυνη για το επικοινωνιακό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ ένα μήνα πριν τις εκλογές.



Η ηθοποιός ασχολείται ενεργά με την πολιτική από το 2004, ενώ έχει ασχοληθεί και με τον ακτιβισμό για την υποστήριξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και συγκεκριμένα έχει υλοποιήσει δράσεις υπέρ των μεταναστών.

Παρόλο που προέρχεται από γνωστή οικογένεια ηθοποιών, κυρίως συζητήθηκε το όνομα της, όταν εργαζόμενη ως σύμβουλος του υφυπουργού Σ. Βούγια, ανέλαβε να παρουσιάσει την εκπομπή «Οι φυλές της Αθήνας» στην ΕΡΤ, από όπου και παραιτήθηκε... πριν ακόμα αρχίσει τα γυρίσματα λόγω του σάλου που ξέσπασε για ρουσφετολογική πρόσληψη στο κρατικό κανάλι. Τότε ήταν που ανασύρθηκαν οι γυμνές φωτογραφίες, οι οποίες είχαν τραβηχτεί το 2001 για γνωστό ανδρικό περιοδικό.

Το τελευταίο διάστημα είχε αποσυρθεί για να σπουδάσει στο Λονδίνο και η αλήθεια είναι ότι προκάλεσε έκπληξη η ανάληψη του συγκεκριμένου πόστου την παρούσα χρονική περίοδο.

Πηγή: newpost


Paulitos




Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35