Η Χρυσηίδα Δημουλίδου, θύμα βίαιων ηρώων!!!


Τι ήταν τούτο λουκουμάκια μου που έζησα σήμερα μεσημεριάτικα η δόλια! Τι κόλπος μου ήρθε με αυτά που άκουσα! Ούτε ποίημα δεν πρόκειται να γράψω από δω και πέρα, ούτε γράμμα δεν πρόκειται να στείλω στον αχαΐρευτο που με παράτησε…



Καλεσμένη της «εθνικής ξανθιάς» σήμερα, η Χρυσηίδα Δημουλίδου η συγγραφέας των Best seller, η συγγραφέας που όπως είπε, ακούει τους ήρωες έξω από την πόρτα της να την καλούν να πάει κοντά τους και αυτή αποκρινόμενη στο κάλεσμα τους… χάνετε, με μυρωδιές να την παρασύρουν!

 Τι σοι συγγραφέας είναι αυτή, δεν κατάλαβα! Στην προηγούμενη ζωή της είπε πιστεύει ότι ήταν άντρας, γι’ αυτό αγαπάει τώρα τις γυναίκες, τις ηρωίδες της!

Στα καλά καθούμενα βλέπει σπίτια στοιχειωμένα, νεκρούς παντού, μου έκατσε το μπρόκολο στο λαιμό με αυτά που άκουσα, ζει σε μια άλλη διάσταση που δεν την απασχολεί η καθημερινότητα, αλλά την καίει να πουλήσει 1.000.000 βιβλία!

Δεν την νοιάζουν οι πωλήσεις, καθώς ότι κυκλοφορεί έχει τελειώσει γι’ αύτη, αλλά για μισή ώρα μίλαγε για το νέο της βιβλίο που θα βγει το Μάιο…

Τι να πω! Μετά τον Τατσόπουλο, ήρθε η Δημουλίδου και κατά πως φαίνεται, βάλθηκαν να μας κουφάνουν με τις τοποθετήσεις τους λουκουμάκια μου, μετατρέποντας το στυλ του συγγραφέα σε ένα φτηνό «γλειψωσφουγγάρισμα» επιβολής «ιδεών» και τοποθετήσεων!

Αχ, πόσο χαλάει τελικά η προβολή και η σαχλαμάρα τον άνθρωπο…

Κατίνα Αγραμματίδου



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35