Η δίαιτα της χρεοκοπίας!


Με αφορμή τις μειώσεις που δεχόμαστε καθημερινά στη ζωή μας και το μπάχαλο που επικρατεί στις τιμές, διακεκριμένοι άφραγκοι και νηστικοί διαιτολόγοι, έβγαλαν στη δημοσιότητα μια νέα δίαιτα που από τη μια σε κρατάει ζωντανό και από την άλλη σου χαρίζει σωματάκι μοναδικό, σεξουαλικό!



Πρωινό: Κάνουμε πλιάτσικο σε ό, τι δέντρο υπάρχει στη γειτονιά και πίνουμε το χυμό του, αραιωμένο με νερό. Περνάμε από το φούρνο και ζητώντας ψωμί τριών ημερών εξασφαλίζουμε τα παξιμάδια της εβδομάδας. ΠΡΟΣΟΧΗ: όχι πλέον κατανάλωση σε γαλακτοκομικά και αλλαντικά, καθώς δεν περιλαμβάνονται στη νέα μεσογειακή- μνημονιακή διατροφή.

Δεκατιανό: Καταναλώνουμε ό, τι έχει μείνει στο ψυγείο από την προηγούμενη μέρα, πάντα με μέτρο…

Μεσημεριανό: Δεχόμαστε ένα πιάτο φαγητό από το γείτονα και του το ανταποδίδουμε σε είδος, αν δεν υπάρχουν δεσμεύσεις. Στην αντίθετη περίπτωση, βράζουμε το ζουμί μας και το πίνουμε μονορούφι…

Απογευματινό: Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε που έχει πανηγύρια, γιορτές και εκδηλώσεις όπου υπάρχει αναγκαστικά μπουφές και χωρίς ντροπές, δηλώνουμε παρόν!

Βραδινό: Αφού πριν το σούρουπο έχουμε ρίξει μια ώρα περπάτημα ή ό, τι άλλο τραβάει τέλος πάντων η όρεξή μας, φτιάχνουμε ένα πλιγούρι ή μια γαβάθα τραχανά και με ήρεμο στομάχι, πέφτουμε για ύπνο και αποφεύγουμε τα όνειρα με υπερκαταναλωτικές τάσεις!


Προσοχή: η συγκεκριμένη δίαιτα απαγορεύεται να εφαρμοστεί από οικογενειάρχες και συνταξιούχους, καθώς κανείς από αυτούς δεν έχει ανάγκη να δείξει τα κάλλη του…


Paulitos



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35