Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Εργασίας Γιάννης Κουτσούκος...


Την παραίτησή του υπέβαλε ο υφυπουργός Εργασίας Γιάννης Κουτσούκος, ανακοινώνοντας ότι δεν μπορεί ως αρμόδιος υφυπουργός να υλοποιήσει τα μέτρα που αποφασίστηκε από τους πολιτικούς αρχηγούς να περιληφθούν στο νέο οικονομικό πρόγραμμα.



Μεταξύ άλλων τόνισε: «Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι η διαπραγμάτευση για την περικοπή του χρέους και τη νέα δανειακή σύμβαση έγινε με τους πλέον δυσμενείς όρους για τη χώρα μας.

Δυστυχώς, τα μέτρα που προκύπτουν ως αποτέλεσμα αυτής της δύσκολης και επίπονης διαδικασίας δεν είναι απλά σκληρά, αλλά οδυνηρά για τους εργαζομένους.

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τη Διεθνή-Ευρωπαϊκή συγκυρία και το ρόλο των αγορών, κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών γι' αυτήν την τραγική κατάσταση που βρέθηκε η χώρα και εγώ αναλαμβάνω αυτή που μου αναλογεί για τους λίγους μήνες (από τον Ιούνιο του 2011) που υπηρέτησα ως Υφυπουργός Εργασίας.

Τέλος, θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπατριώτες μου στην πολύπαθη Ηλεία ότι, όπως πάντα, έτσι και τώρα θα είμαι δίπλα τους , ανεξάρτητα από αξιώματα».


…τουλάχιστον η Ηλεία έβγαλε ένα «μάγκα» που τιμάει τα παντελόνια που φοράει και έχει αξιοπρέπεια.


Ο ρουφιάνος



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35