Σημαίες στα μπαλκόνια και φλόγα στην ψυχή

 Του Παύλου Ανδριά


Αντίθετα σε ότι αυτοί λένε και είναι σίγουροι ότι με το έτσι θέλω θα το επιβάλλουν, καλούμαστε όλοι εμείς οι υγιείς Έλληνες πολίτες ν’ αντισταθούμε με όποιο τρόπο μπορούμε.

Από το πρωί οι δρόμοι γέμισαν από χιλιάδες κόσμο, από ανθρώπους που με λύπη βλέπουν να τους αντιμετωπίζουν σα ζώα τα «ανδρείκελα» της εξουσίας, από συμπολίτες μας που φωνάζουν και συνεχίζουν να φωνάζουν «σταματήστε», με ένα ήδη νεκρό.

Σταματήστε να διαγράφεται τη χώρα μας από τον παγκόσμιο χάρτη για προσωπικό σας συμφέρον, σταματήστε να πουλάτε την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας, σταματήστε να βγάζεται την πατρίδα μας στο σφυρί, σταματήστε να ασελγείτε πάνω σε ότι δηλώνει Ελλάδα.

Σε ό, τι μας κρατάει ζωντανούς, σε ό, τι μας θεριεύει τη φλόγα στην ψυχή μας, σε ό, τι υμνούμε από μικρά παιδιά και τώρα με νύχια και με δόντια πασχίζουμε ν’ αποσπάσουμε απ’ τα γαμψά νύχια των κατακτητών και των δικών μας  «ζαμανφουτιστών».

Αντίσταση αδέρφια σε κάθε λογική που θέλει να μας κάνει δούλους του κάθε κέντρου εξουσίας, αντίσταση σ’ αυτούς που βάσει σχεδίου μέσα σε λίγες ώρες επιθυμούν να μας ευνουχίσουν το πνεύμα και την ψυχή.

Αντίσταση με φωνές, συνθήματα, τραγούδια, πορείες, συγκεντρώσεις και ό, τι ενοχλεί τους καρεκλοκένταυρος της εξουσίας.

Αντίσταση με τις σημαίες απο τώρα στα μπαλκόνια για να καταλάβουν οι «ψεύτες» ότι δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ ν’ απαρνηθούμε το εθνικό μας σύμβολο, ούτε θα σταματήσουμε να τραγουδάμε τον εθνικό μας ύμνο.

«Σε γνωρίζω από την κόψη

του σπαθιού την τρομερή

σε γνωρίζω από την κόψη

που με βιά μετράει τη γη»….

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35