Τι φοβάται του θανατά κάθε ζώδιο!!!



Κάθε ζώδιο έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Επιθυμίες...

φιλοδοξίες αλλά και φόβους.


Το καθένα φοβάται και κάτι διαφορετικό, να μην εγκλωβιστεί σε μια κατάσταση από την οποία δεν θα μπορεί να ξεφύγει. Ακόμη και τα γενναία λιοντάρια μπορούν να γίνουν φοβισμένες γατούλες. Ας δούμε τι φοβίζει κάθε ζώδιο:


Κριός

Οι Κριοί είναι τα αφεντικά του ζωδιακού οπότε το να τους λένε τι να κάνουν δεν είναι το καλύτερό τους. Ο Κριός έχει το δικό του πλάνο ζωής και δεν δέχεται διαταγές από κανέναν. Ζει για να λαμβάνει αποφάσεις και να τις κάνει πράξη. Εάν του πάρουν τα ηνία, χάνει τον εαυτό του και δεν μπορεί να διαχειριστεί τις καταστάσεις.


Ταύρος

Για το σταθερό αυτό ζώδιο, το απόλυτο χάος είναι εφιάλτης. Εάν του διαταράξουν την ρουτίνα, δεν μπορεί να αναπνεύσει. Οι Ταύροι απαιτούν τάξη και προβλεψιμότητα, επειδή η αλλαγή τους τρομάζει και δεν έχει καμία σχέση με την ανάπτυξη και την βελτίωση.


Δίδυμοι

Ο μεγαλύτερός τους φόβος είναι η πλήξη. Ως άκρως δραστήριοι, οι Δίδυμοι δεν αντέχουν να κάθονται σε έναν καναπέ. Η αυξημένη τους περιέργεια τους οδηγεί στο να δοκιμάσουν τα πάντα, χωρίς ενδοιασμούς.


Καρκίνος

Είναι πολύ εύκολο να φανταστείτε τι φοβίζει έναν Καρκίνο. Το ζώδιο της οικογένειας φοβάται μην μείνει μόνο του. Χρειάζεται ζεστασιά και αγάπη από τους γύρω του για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της ζωής.


Λέων

Το Λιοντάρι θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και να αγαπιέται από τους άλλους. Αν τα χάσει αυτά, τελείωσε. Ο χειρότερος φόβος του, λοιπόν, είναι να μην αρέσει στους άλλους, οπότε κάνει συνεχώς πράγματα για να είναι αρεστός. Εάν δεν αρέσει, όμως, στον εαυτό του;


Παρθένος

Οι γνωστοί για τη μανία με την τάξη Παρθένοι φοβούνται να αναγνωρίζονται για όσα κάνουν. Ο φόβος της αποτυχίας των δοκιμασιών, όχι μόνο επαγγελματικών, αλλά και ηθικής τους ανησυχεί ιδιαίτερα, γι’ αυτό άλλωστε δουλεύουν πολύ σκληρά για την πρωτιά.


Ζυγός

Οι Ζυγοί πιστεύουν ότι μέσω συνεργασιών μπορούν να επιτύχουν περισσότερα απ’ ότι αν είναι μόνοι. Αυτό ισχύει τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά τους. Κάθε ένωση, επαγγελματική, φιλική, ερωτική, είναι άκρως σημαντική, γι’ αυτό και φοβούνται να «χωρίσουν» με τον οποιονδήποτε. Όταν χάνει κάποιο πρόσωπο, ο Ζυγός «τραυματίζεται».


Σκορπιός

Ο Σκορπιός επιλέγει να ζει μια ζωή χωρίς οι άλλοι να ξέρουν πολλά για εκείνον. Όταν οι δραστηριότητές του αποκαλύπτονται, τρελαίνεται, γι’ αυτό και σπάνια αφήνει τους υπόλοιπους να έχουν εικόνα του τι κάνει. Η δύναμή του είναι η μυστικότητά του, όσο αυτή ξεθωριάζει χάνεται και ο ίδιος.


Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που θέλει να ζήσει την περιπέτεια, να μάθει για νέους πολιτισμούς, να περπατήσει σε νέες πόλεις, να γευτεί διαφορετικές κουζίνες. Όταν πρόκειται για μάθηση, η όρεξη είναι άπειρη, επομένως η αίσθηση ότι το κρατούν αιχμάλωτο τον κάνει να φοβάται.


Αιγόκερως

Τα χρήματα και η φήμη ενδιαφέρουν πολύ τους Αιγόκερους και γι’ αυτό άλλωστε δουλεύουν. Αυτό που καταλαβαίνουν σε όλη τη διαδικασία είναι ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και γι΄ αυτό δεν τους αρέσει να τον σπαταλούν. Αυτό που φοβούνται οι Αιγόκεροι είναι η σπατάλη του χρόνου σε άσκοπες δραστηριότητες.


Υδροχόος

Μπορεί ο Υδροχόος να δείχνει στον κόσμο και να μοιάζει σαν να έχει γεννηθεί χωρίς άγχος, ωστόσο, υπάρχει κάτι που τον φοβίζει. Δεν θέλει με τίποτα να αισθάνεται απομονωμένος και αυτό δεν το επιθυμεί μόνο για τον ίδιο αλλά και για τους γύρω του. Θέλει έναν κόσμου θα είναι ανοικτός σε όλους και σε όλα.


Ιχθύες

Το τελευταίο ζώδιο φοβάται λίγο παραπάνω αυτό που τρέμουν οι περισσότεροι άνθρωποι: τον θάνατο. Η ενέργεια του Ιχθύ βρίσκεται ανάμεσα σε όνειρα και πραγματικότητα και η ιδιαίτερη διαίσθησή του τον κάνει να δέχεται ερεθίσματα λίγο διαφορετικά από τους άλλους… (iefimerida.gr)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35