«Η Μεγάλη των Τεράτων Σχολή»… στο γραφείο της Κάλλης



Από τη Μεγάλη των Τεράτων Σχολή αποφοιτούν...

μόνο τέρατα σωστά. Τέρατα φοβερά και πέρα για πέρα αληθινά. Γιατί, αν δεν προκαλούν τρόμο και σαματά… τι σόι τέρατα είναι;


Τι γίνεται, όμως, όταν υπάρχει ένας χάλια μαθητής, που είναι καλοσυνάτος και ευγενής; Τότε, τον περικυκλώνουν οι ξακουστοί εκπαιδευτές και τον απειλούν: "Ή γίνεσαι τέρας φοβερό ή παίρνεις πόδι αποδώ!". Έτσι, ο Σίμος το παίρνει απόφαση. Θα γίνει τέρας σωστό! Πόσο δύσκολο θα μπορούσε να είναι άλλωστε;

Η «Μεγάλη των Τεράτων Σχολή» της Τζένη Κουτσοδημητροπούλου, σε εικόνες Χρύσα Σπυρίδωνος, κυκλοφορεί από τη σειρά  «Μικρές Καληνύχτες» των εκδόσεων Μεταίχμιο. Δώρο και η αφήγηση τις ιστορίας σε QR CODE.

Ένα παραμύθι που βοηθά το παιδί να καταλάβει ότι δεν υπάρχουν στερεότυπα. Το να είσαι διαφορετικός μερικές φορές είναι καλύτερο, γιατί είσαι μοναδικός και αυθεντικός. Η πραγματική φιλία είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να πας παρακάτω και να αψηφήσεις τα εμπόδια με θάρρος τόλμη και αποφασιστικότητα.

Μια διασκεδαστική,  έξυπνη, τρυφερή, με χιούμορ ιστορία που αγκαλιάζεται χαρισματικά από τις εικόνες με έντονα χρώματα, μοτίβα με μια ακολουθία που θυμίζει και κόμικ, κάνοντάς την πιο ελκυστική και προσιτή στα μάτια των μικρών μας φίλων.


Καλλιόπη Γραμμένου

by Aylogyros news



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35