Τι τύπος είσαι ανάλογα με το γυναικείο στήθος που προτιμάς…


Γράφει ο Αργύρης Κούρσαλης



Γιατί τα πάντα στη ζωή τα εξηγεί η επιστήμη...


Αν ήσουν έτοιμος για ένα μικρό άρθρο γεμάτο λεξιπλασίες όπως «ποτηρισαμπανάτος», «καρπουζοlover» και τα λοιπά και τα λοιπά, μάλλον θα απογοητευτείς.

Γιατί θα προσπαθήσουμε παρακάτω, με βάση επιστημονικές έρευνες που έχουν κυκλοφορήσει, να χωρίσουμε λίγο τον αντρικό πληθυσμό σε κατηγορίες ανάλογα με τις προτιμήσεις του στο γυναικείο στήθος.

Το μέγεθος μετράει, όμως υπάρχει ένα αλλά

Δεν είναι κάποιος λαϊκός ή αστικός μύθος πως οι άντρες προτιμάμε τα μεγαλύτερα μεγέθη στα γυναικεία μπούστα. Απλά όπως έχει αποδειχθεί επιστημονικά αυτό δεν είναι απόλυτο. Διότι έρευνες έχουν δείξει πως το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών, τελικά, προτιμάει τα μεσαία σε μέγεθος στήθη.

Δείξε μου το στήθος της να σου πω πόσα βγάζεις

Όσο κι αν σου ακούγεται περίεργο, μία έρευνα δείχνει πως οι άντρες με καλύτερη οικονομική κατάσταση δείχνουν μια προτίμηση προς τα μεσαία (ή και τα μικρά) στήθη, σε αντίθεση με όσους ζορίζονται οικονομικά που προτιμούν τα μεγάλα!

Ο πεινασμένος στήθη ονειρεύεται

Κι όμως, όλα τα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Ότι δηλαδή όσο περισσότερο πεινασμένος είναι ένας άντρας, τόσο περισσότερο ροπή προς το μεγάλο γυναικείο στήθος έχει. Καλό είναι λοιπόν, φίλε γύπα, πριν ξεκινήσεις τη γύρα σου στα μπαρ να έχεις φάει κάτι. Γιατί αλλιώς σε βλέπουμε να καρφώνεσαι.

Είσαι έτοιμος να γίνεις πατέρας;

Γιατί αν είσαι μάλλον θα προτιμάς να μεγάλα. Αν όμως δεν είσαι μάλλον θα τείνεις προς πιο μικρά νούμερα. Μη φοβάσαι, δε δείχνει κάποιου είδους σεξισμό αυτό, απλά οι έρευνες έχουν δείξει πως οι άντρες που έχει χτυπήσει το βιολογικό τους ρολόι, πιστεύουν ασυνείδητα πως τα μεγάλα στήθη είναι καλύτερη επιλογή για τα αγέννητα (ακόμα) παιδιά τους.

Οι μαθουσάλες έχουν βρει το μυστικό της μακροζωίας

Και είναι τα στήθη όπως καλά κατάλαβες. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει μια έρευνα του 2012, η οποία μας φανερώνει πως το να τα κοιτάζει κανείς μπορεί να είναι ένας σημαντικός παράγοντας που αυξάνει τη μακροζωία του. Γιατί μπορεί εν τέλει, έναν άντρα ζωντανό από έναν πεθαμένο να τους χωρίζει αυτή συνήθεια.

Εσύ, τελικά, με βάση αυτά τι τύπος άντρα είσαι; (askmen.com)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35