Επίτευξη εγκυμοσύνης με θεραπεία prp!


Μία νέα μέθοδος που υπόσχεται εντυπωσιακά...

αποτελέσματα σε γυναίκες με πρόωρη εμμηνόπαυση και γυναίκες που δεν ανταποκρίνονται σε πρόκληση ωορρηξίας.


Στη θεραπεία με – Pure PRP II – χρησιμοποιούνται συστατικά του αίματος του ίδιου του ασθενούς για την επιδιόρθωση και αναγέννηση των τραυματισμένων και εκφυλισμένων στοιχείων.

Η μέθοδος εφαρμόζεται σε πιο – σοβαρές βλάβες ή τραυματισμούς – που απαιτούν πιο ενισχυμένη θεραπεία. Έχει μόνιμο αποτέλεσμα με τη δημιουργία νέου, υγιούς ιστού και καταργεί την ανάγκη του χειρουργείου.

Είναι επίσης γνωστή στις ΗΠΑ και ως θεραπεία με – Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες ή PRP (Platelet-Rich Plasma) – και ανήκει στις θεραπείες της Αναγγεννητικής Ιατρικής.

Οι Αυτόλογοι Αυξητικοί Παράγοντες χρησιμοποιούνται εδώ και δύο δεκαετίες στις ΗΠΑ στην καρδιοχειρουργική, την πλαστική χειρουργική, την ορθοπεδική χειρουργική, την οδοντιατρική και τελευταία στην ιατρική γονιμότητας.

Τι είναι τοPlatelet-rich plasma (PRP);

Το Platelet-rich plasma (PRP) είναι πλάσμα του αίματος το οποίο με κατάλληλη επεξεργασία εμπλουτίζεται σε αιμοπετάλια. Ενώ η φυσιολογική συγκέντρωση του αίματος σε αιμοπετάλια είναι κατά μέσο όρο 250.000 αιμοπετάλια/dL, η ελάχιστη συγκέντρωση που πρέπει να επιτυγχάνει το PRP για να αποκτά θεραπευτικές ιδιότητες είναι 4 φορές μεγαλύτερη από την κανονική και ανέρχεται σε… 1.000.000 αιμοπετάλια/dL αποτελώντας τη βάση.

Λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης των αυτόλογων αιμοπεταλίων, το PRP περιέχει διάφορους αυξητικούς παράγοντες, όπως: PDGF, TGF-β1, TGF-β2, PDEGF, PDAF, PF-4, GMP-140, IL-1, FGF, I-α, I-γ, ILGF.

Τι είναι το PurePRP II;

Το PurePRP II, είναι ένα είδος PRP όπου περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις αυξητικών παραγόντων χωρίς ωστόσο την παρουσία ερυθρών αιμοσφαιρίων. Οι συγκεντρώσεις των αιμοπεταλίων και των αυξητικών παραγόντων που επιτυγχάνονται από το PurePRP II είναι 7 έως 9 φορές πάνω από τη βάση του PRP.

Επιπρόσθετα, από το 6% της συγκέντρωσης των αιμοπεταλίων στο αίμα, το PurePRP II φτάνει σε αποδόσεις από 80 έως 98% Πέραν των ανωτέρω, είναι το μόνο σύστημα PRP που μπορεί να υποστεί επεξεργασία με ή χωρίς ουδετερόφιλα κοκκιοκύτταρα.

Τι περιέχουν τα αιμοπετάλια;

Τα αιμοπετάλια περιέχουν ένα σημαντικό αριθμό από κρίσιμες πρωτεΐνες, αυξητικούς παράγοντες: χημοκίνες, κυτταροκίνες, και άλλους προφλεγμονώδης βιοενεργούς παράγοντες που εκκινούν και ρυθμίζουν βασικές πτυχές της φλεγμονώδους διαδικασίας με αποτέλεσμα την επούλωση των πληγών με φυσικό τρόπο. Οι αυξημένες συγκεντρώσεις αιμοπεταλίων είναι γνωστό ότι διεγείρουν τον πολλαπλασιασμό, τη διαφοροποίηση και την μετανάστευση των απαιτούμενων κυττάρων στο σημείο του τραύματος.

Με τον τρόπο αυτό και κάνοντας έγχυση του Pure PRP II στις ωοθήκες προκαλούμε αναγέννηση του ωοθηκικού ιστού με αποτέλεσμα την ωορρηξία, την συλλογή ωαρίων μετά από πρόκληση ωορρηξίας και την γονιμοποίηση τους είτε με φυσικό τρόπο είτε με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Ήδη έχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα τους τελευταίους 10 μήνες με γυναίκες που κυοφορούν, που είτε είχαν πρόωρη εμμηνόπαυση ή αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης.



Γράφει ο Γιάννης Περιστέρης – Mαιευτήρας / Xειρουργός / Γυναικολόγος (kontasou.com)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35