Στον ΟΤΕ ΤV Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ελλάδα!!!


Η Μπρόντμπι είναι το τελευταίο εμπόδιο που καλείται να προσπεράσει...

ο Παναθηναϊκός για να τοποθετηθεί στους ομίλους του φετινού UEFA Europa League. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν και τα δύο παιχνίδια των “πρασίνων” κόντρα σε μία από τις ισχυρότερες ομάδες της Δανίας για τα playoffs της διοργάνωσης, ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας.


Η πρώτη συνάντηση του Παναθηναϊκού με την Μπρόντμπι έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 18 Αυγούστου στις 21.00 και θα μεταδοθεί από το OTE SPORT 5HD. Μία ώρα νωρίτερα, θα συνδεθούμε με το “Απ. Νικολαΐδης” για να μάθουμε τα τελευταία νέα των ομάδων, πώς θα παραταχθούν στο γήπεδο και όποια άλλη λεπτομέρεια αφορά αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Μετά το τέλος του αγώνα, μένουμε στο ΟΤΕ SPORT 5HD για το ρεπορτάζ, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και φυσικά την ανάλυση του παιχνιδιού.

Ο επαναληπτικός έχει οριστεί για την Πέμπτη 25 Αυγούστου, οπότε ο ΟΤΕ TV θα μας μεταφέρει, μέσω του OTE SPORT 2HD, στο Brøndby Stadium, για να δούμε πώς οι “πράσινοι” θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή τους στην προκριματική φάση του UEFA Europa League και φυσικά, αν θα κερδίσει τη θέση του στους ομίλους.

Στον ΟΤΕ ΤV και το Ντιναμό Τιφλίδας-ΠΑΟΚ

Στην μάχη των playoffs του UEFA Europa League ρίχνεται και ο ΠΑΟΚ, που θα ταξιδέψει για την Γεωργία, προκειμένου να δώσει στην Boris Paichadze Dinamo Arena το πρώτο παιχνίδι με την νταμπλούχο της χώρας, Ντιναμό Τιφλίδας. Συντονιζόμαστε την Πέμπτη 18 Αυγούστου στις 19.00 με το OTE SPORT 7HD, για να απολαύσουμε αυτό το σημαντικό παιχνίδι, ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας.

Και Εθνική!

Ο OTE TV εξασφάλισε τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης του φιλικού προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου, ενόψει της πρεμιέρας των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, με την αντίστοιχη της Ολλανδίας.

Η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία στο Philips Stadion του Αϊντχόβεν, την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στις 21.45, σε μία αναμέτρηση που θα προβληθεί ζωντανά, αποκλειστικά και υψηλή ευκρίνεια από το OTE SPORT 1HD.


Η πρεμιέρα της Εθνικής μας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει οριστεί για την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στο Γιβραλτάρ, και θα προβληθεί επίσης από το OTE SPORT 1HD… (sport24)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35