Πότε είναι οι τελικοί των ελληνικών ριάλιτι…

Πότε είναι οι τελικοί των ελληνικών ριάλιτι…

Mε το πρώτο μέρος μιας ομολογουμένως δύσκολης σεζόν να φτάνει στο τέλος του σιγά σιγά, αυτό που πλέον απασχολεί τους τηλεθεατές είναι πότε ακριβώς θα ολοκληρωθούν τα αγαπημένα τους ριάλιτι και ποτέ είναι οι τελικοί των Big Brother, GNTM 3, Bachelor, The Voice of Greece, J2US και My Style Rocks.

Κάποια έχουν γυριστεί ήδη, κάποια άλλα που μεταδίδονται σε real time και θα ολοκληρωθούν ζωντανά όπως θα συμβεί για παράδειγμα στην περίπτωση του Big Brother. Όπως και να έχει η αυλαία θα πέσει σε κάθε περίπτωση μέσα στον Δεκέμβριο και πιο συγκεκριμένα στα μέσα του μήνα και πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Οι Ημερομηνίες για τους τελικούς των ριάλιτι αναλυτικά:

Big Brother 2020 Τελικός

Συγκεκριμένα, το Big Brother στον ΣΚΑΪ θα ρίξει σύμφωνα με πληροφορίες αυλαία την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και όχι παραμονή Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς όπως είχε συμβεί στην πρώτη εκδοχή του παιχνιδιού επί ΑΝΤ1.

My Style Rocks 2020 Τελικός

Την ίδια εβδομάδα, αλλά μέσα στο Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, ολοκληρώνεται φέτος και το “Μy style rocks” στο κανάλι του Ν. Φαλήρου. Μάλιστα, λόγω του lockdown η παραγωγή αναγκάστηκε να κάνει εσπευσμένα όλα τα γυρίσματα από φόβου μήπως μείνει και πάλι ανοκληρώτο το παιχνίδι που πέρσι το καλοκαίρι λόγω της πρώτης φάσης της καραντίνας δεν ανέδειξε νικητή.

The Voice of Greece 2020 Τελικός

Όσο για το “The Voice”, o τελικός πρόκειται να καθυστερήσει μερικούς μήνες, καθώς το ταλεντ σόου προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό του παιχνιδιού, το σόου του ΣΚΑΪ θα καβατζάρει Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα, το φινάλε προγραμματίζεται για την δεύτερη εβδομάδα του Φλεβάρη, δηλαδή την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου.

GNTM 3 Τελικός

Για τελικό όμως ετοιμάζεται και το “GNTM”. Το παιχνίδι μόδας του STAR αναμένεται να κατεβάσει αυλαία σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, όπως έχει συμβεί και όλες τις προηγούμενες φορές, το επεισόδιο έχει ήδη γυριστεί χωρίς φέτος λόγω κορωνοϊού η παραγωγή να επένδυσε σε ταξίδια στο εξωτερικό. Το μόνο που έχει απομείνει η ανακοίνωση του αποτελέσματος που πάντα γίνεται live προς αποφυγή διαρροής του τελικού νικητή.

The Bachelor Τελικός

Επίσης, την ίδια εβδομάδα στα μέσα Δεκέμβρη αναμένεται να ρίξει αυλαία και το “The Bachelor” στον ALPHAχωρίς να έχει καθοριστεί αν ο τελικός θα προβληθεί την Παρασκευή 20 Δεκέμβρη οπότε και θα συμπέσει με αυτόν του “Big Brother” ή θα επιλεγεί από τον σταθμό κάποια άλλη μέρα μέσα στην εβδομάδα για να υπάρχει λιγότερος ανταγωνισμός.

Just the Two of Us 2020 Τελικός3

Τέλος, κάπου μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να πέσει και η αυλαία για το J2US του OPEN με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη καθώς το παιχνίδι έχασε δυο εβδομάδες λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Πηγή: https://youfly.com/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35