Survivor: Οι πιο αστείες στιγμές που είδαμε στο φετινό ριάλιτι (Video)

Survivor: Οι πιο αστείες στιγμές που είδαμε στο φετινό ριάλιτι (Video)

Το Survivor μπορεί να είναι ο απόλυτος άρχοντας της ίντριγκας, αλλά ποτέ δεν λείπουν οι αστείες και διασκεδαστικές στιγμές. Φέτος, οι παίκτες έδωσαν ρεσιτάλ κάνοντας το κοινό να μη μπορεί να σταματήσει να γελάει. Δεν είναι λίγες οι φορές που γελάσαμε παρέα με τους παίκτες και τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος το πήγε σε άλλο επίπεδο. Ας δούμε μερικές από τις πιο αστείες στιγμές του φετινού ριάλιτι επιβίωσης!

10. Ο Γιώργος Λιανός δίνει ρέστα με τις ατάκες

Ο Γιώργος Λιανός από μόνος του σε κάθε επεισόδιο δίνει πραγματικά ρεσιτάλ. Ήδη από την αρχή του Survivor είχε ανεβάσει υψηλά τον πήχη με τις καλύτερες ατάκες που έχουμε ακούσει στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο παρουσιαστής πετούσε τα λογοπαίγνια από κει που δεν το περιμέναμε και μας άφηνε όλους άφωνους.

Μερικές από τις καλύτερες ατάκες ήταν τα «Η Αγγέλα στο παρά πέντε πήρε το παιχνίδι» για την Αγγελική Λάμπρη ή το «Η Ελευθερία Ελευθερίου τα δίνει όλα στο ρεφρέν».

Μάλιστα τίποτα δεν περνάει απαρατήρητο από τον παρουσιαστή, ο οποίος χρησιμοποιούσε ότι φράσεις κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όταν έλεγε την Ελευθερία, Τελεφερίκ!

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι κάθε παιχνίδι της Καραϊβικής είναι απολαυστικό χάρη φυσικά στην παρουσία και τις ατάκες του Γιώργου Λιανού.

Διαβάστε τη συνέχεια…

https://youfly.com/tileorasi/survivor-oi-pio-asteies-stigmes-pou-eidame-sto-fetino-rialiti-video/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35