«Άγριες μέλισσες»: Η Πηνελόπη επιστρέφει από το Παρίσι παίρνει εκδίκηση για τον άνδρα της

«Άγριες μέλισσες»: Η Πηνελόπη επιστρέφει από το Παρίσι παίρνει εκδίκηση για τον άνδρα της

Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες θα φέρει πολλές αλήθειες στο φως, ακόμη και τον τρόπο που πέθανε ο Αλέξης Γραμματικός. Ένας θάνατος που συγκλόνισε τους τηλεθεατές και άλλαξε πολλούς χαρακτήρες. Μία φρικτή δολοφονία που άνοιξε έναν νέο κύκλο εκδίκησης…

Ο Αλέξης έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του Αχιλλέα Μεγαρίτη και των ανδρών του. Στόχος του ήταν να προστατεύσει τον Δούκα, προκειμένου να γλιτώσει τη φυλακή. Αλλά παράλληλα και να εκδικηθεί για την φυλάκιση του Ακύλα. Ο Αλέξης είχε κλείσει τον Ακύλα στη φυλακή, για αυτό τον λόγο ο Αχιλλέας ήθελε να τον βγάλει από τη μέση.

Στα νέα επεισόδια στις Άγριες μέλισσες θα γίνουν πολλά flashbacks. Θα δούμε πώς φυλακίστηκε ο Ακύλας, αλλά και πώς δημιουργήθηκαν οι Άβαντες. Και ο Γραμματικός θα δικαιωθεί μετά θάνατον.

Η Πηνελόπη επιστρέφει στο Διαφάνι. Και θα ακούσει πως οι γονείς της σχετίζονται με τον θάνατο του αγαπημένου της.

Μπορεί να μην τον σκότωσαν εκείνοι, αλλά είναι συνένοχοι. Θα μάθουν όλοι πως ο Αλέξης έπεσε νεκρός, εξαιτίας των ερευνών του κατά του Δούκα. Αυτό θα ξυπνήσει την οργή της Πηνελόπης, η οποία έχει σπουδάσει νομικά και είναι έτοιμη να εκδικηθεί.

Όπως διαβάσαμε στο https://spoilers.gr, επιστροφή της από το Παρίσι θα είναι καθοριστική. Αποφασισμένη να συνεχίσει το έργο του Αλέξη, είναι διατεθειμένη να τα βάλει με όλους. Ακόμη και με τους γονείς της, ακόμη και με τον Ακύλα Μεγαρίτη. Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες…



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35