«Μόλις χθες»: Η νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ έχει τρέιλερ…

«Μόλις χθες»: Η νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ έχει τρέιλερ…

Η νέα καθημερινή σειρά «Μόλις Χθες» έρχεται στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 18.45. Καθημερινά την ίδια ώρα, ο έρωτας, η αντιζηλία, η εξουσία, η αδυναμία, η διεκδίκηση, η ίντριγκα, το καλό και το κακό, η αγάπη και το μίσος, το πάθος και η τρέλα, συγκρούονται και κανείς δεν είναι σίγουρος ποιο απ’ όλα θα νικήσει.

 

χθες

 

Ένας μεγάλος έρωτας καταλήγει σε μία ανελέητη σύγκρουση των ηρώων μεταξύ τους αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό…

Η Λουΐζα με τον Μιχάλη είναι χρόνια ζευγάρι και τρελά ερωτευμένοι, αλλά αντιμετωπίζουν ένα μεγάλο εμπόδιο.

Ο πατέρας της Λουΐζας, ο Αλέξανδρος, είναι τελείως αντίθετος στη σχέση αυτή. Εκβιάζει μάλιστα τη μητέρα του Μιχάλη, τη Μαρία, να διώξει τον γιο της από τη χώρα για να μην την καταστρέψει οικονομικά.

Η αδελφή του Αλέξανδρου, η Δάφνη, που έχει ζήσει μια οικογενειακή τραγωδία την οποία δεν έχει ξεπεράσει ποτέ, έχει τα γενέθλιά της κι η οικογένεια θα μαζευτεί για να τα γιορτάσουν όλοι μαζί στο εξοχικό τους.

Η Λουΐζα θα κάνει τα πάντα για να καταφέρει να πάρει τον Μιχάλη μαζί, ελπίζοντας πως θα είναι μια ευκαιρία για να φτιάξει η σχέση του με τον πατέρα της.

Ο Σπύρος, κολλητός φίλος του Μιχάλη από παιδιά και βαφτισιμιός του Αλέξανδρου, που τον έχει μεγαλώσει σαν γιο του, θα πάει κι εκείνος μαζί.

Ο Μιχάλης θεωρεί ότι έχει έναν σύμμαχο. Εκείνος όμως είναι ερωτευμένος κρυφά με τη Λουΐζα και θα κάνει τα πάντα για να την κερδίσει. Ένα απρόοπτο γεγονός θα αλλάξει τις ζωές όλων τους, για πάντα…

Δείτε το Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=SXHdz70Ps7E

 

molis xthes

 

Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας (Μιχάλης Γαζής), Σπύρος Σταμούλης (Σπύρος Νικολάου), Μαριάννα Τουμασάτου (Μαρία Γαζή), Απόστολος Γκλέτσος (Αντώνης Λάμπρου), Κωνσταντίνος Καζάκος (Χρήστος Κεχαγιάς), Φωτεινή Τσακίρη (Δάφνη Λάμπρου), Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Νόρα Κεχαγιά), Νίκη Βακάλη (Έλενα Σαμαρά), Χρύσα Μιχαλοπούλου (Κορίνα Λάμπρου), Ρένος Ρώτας (Ορέστης Κεχαγιάς), Ελένη Ουζουνίδου (Βαρβάρα), Μαίρη Σαουσοπούλου (Ευγενία), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αχιλλέας Γαζής), Αθηνά Γιακεζόγλου (Λουΐζα Κεχαγιά), Γκαλ Ρομπίσα (Ιάσονας Λάμπρου), Κάτια Παπαιωάννου (Κέλλυ Παυλίδου), Γιάννης Αθητάκης (Σταύρος Γεωργίου), Ανδρέας Λαμπρόπουλος (Θωμάς), Βασίλης Ζαϊφίδης (Μίλτος), Ελένη Μπουκουβάλα (Χριστίνα Λάμπρου), Χριστίνα Στεφανίδη (Βάσια), Αλκιβιάδης Μπακογιάννης (Ζήσης) και ο Γεράσιμος Γεννατάς (Θάνος)

Στον ρόλο του “Αλέξανδρου Κεχαγιά”, ο Νίκος Βερλέκης

Guest: Μάνος Ιωάννου (Νώντας)

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος

Σενάριο: Ρένα Ρίγγα, Ντέλα Φώσκολου

Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος

Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions

 

χθες2

 

Πρεμιέρα, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 18.45 και καθημερινά στον ΣΚΑΪ. Πηγή: https://www.zappit.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35