Η Γη της Ελιάς: Η παράνομη σχέση του Στάθη με την Ιουλία, «τροχοπέδη» στη ζωή όλων

Η Γη της Ελιάς: Η παράνομη σχέση του Στάθη με την Ιουλία, «τροχοπέδη» στη ζωή όλων

Η Ιουλία, σε μια στιγμή αδυναμίας, εξομολογείται όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Στάθη, στον Ιάκωβο. Η αντίδρασή του, όμως, θα την ξαφνιάσει…

 

isidoros athina gi tis elias 4 696x392

 

Κυριακή 7.11.2021 Επεισόδιο 66

Ο Δημήτρης μαθαίνει από τον πληροφοριοδότη του μέσα από την αστυνομία ότι η έρευνα για τους θανάτους των ηλικιωμένων έχει παγώσει. Η Χάιδω συνέρχεται και κατηγορεί ανοιχτά τον Στάθη Καπερνάρο για τον πυροβολισμό της. Ο Λυκούργος την επισκέπτεται στο νοσοκομείο και συνειδητοποιεί πως η ταραχή που ένιωσε για τον τραυματισμό της ξεπερνά το φιλικό ενδιαφέρον. Η Μαργαρίτα αποφασίζει να κάνει το χατίρι στην Αθηνά και μετακομίζει για λίγες ημέρες στο σπίτι της. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης αλλάζει τακτική με σκοπό να βγει από το ψυχιατρείο μια ώρα αρχύτερα. Η Μυρτάλη έχει κάποιες επαγγελματικές ιδέες τις οποίες συζητά με την Ισμήνη. Η Ιουλία, σε μια στιγμή αδυναμίας, εξομολογείται όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Στάθη, στον Ιάκωβο. Η αντίδρασή του, όμως, θα την ξαφνιάσει.

 

Δευτέρα 8.11.2021 Επεισόδιο 67&68

Ο αστυνόμος Κουράκος ανακρίνει τον Στάθη για τον πυροβολισμό της Χάιδως και, παρόλο που δεν έχει ατράνταχτο άλλοθι, αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος νιώθουν άβολα με την αδιαφορία του Ιάκωβου να τους συναντήσει κι αναρωτιούνται γιατί το καθυστερεί τόσο πολύ. Ο Κωσταντίνος δίνει εντολή στον Δημήτρη να επανεκκινήσει το θέμα με τις δολοφονίες των ηλικιωμένων. Η Χάιδω βγαίνει από το νοσοκομείο κι ο Λυκούργος, σε μια στιγμή αδυναμίας, της εξομολογείται πως δεν την βλέπει μόνο φιλικά. Η αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι των Καπερνάρων. Ο αστυνόμος εντοπίζει τη θαμμένη καραμπίνα του Στάθη και τον συλλαμβάνει επι τόπου.

 

stathis 696x464

 

Τρίτη 9.11.2021 Επεισόδιο 69&70

Οι Καπερνάροι θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου να αφεθεί ελεύθερος ο Στάθης, αλλά εκείνος γνωρίζει καλά πως αυτή τη φορά η θέση του είναι πολύ δύσκολη. Το μοναδικό του άλλοθι είναι η Ιουλία, αλλά δεν πρόκειται να της ζητήσει να ομολογήσει τον παράνομο δεσμό τους. Από την άλλη, η Ιουλία συνειδητοποιεί πως την ώρα του πυροβολισμού ήταν με τον Στάθη κι εξομολογείται στον Ιάκωβο το δίλημμά της. Ο Λυκούργος ζητά τη βοήθεια του Ιάκωβου στο θέμα της Αντιγόνης, με σκοπό να στριμώξουν τον Ισίδωρο, αλλά εκείνος αρνείται να τον βοηθήσει. Η Ισμήνη αποφασίζει να συνεταιριστεί με τη Μυρτάλη και να ανοίξουν μια εταιρεία  καλλυντικών. Η Αθηνά κι η Μαργαρίτα προσπαθούν να πείσουν την Ευτυχία να μην προχωρήσει με τον Ανέστη, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Την ίδια ώρα, η Αντιγόνη εκφράζει την επιθυμία να γνωρίσει την Αθηνά και φέρνει τον Δημήτρη σε δύσκολη θέση. Ο Δημήτρης ζητά από την Αθηνά να δώσουν άλλη μια παράσταση και να φάνε όλοι μαζί με την Αντιγόνη, αλλά για κακή τους τύχη, Μαργαρίτα θα ακούσει την κουβέντα τους.

 

gi tis elias ioylia myrtali 696x392

 

Τετάρτη 10.11.2021 Επεισόδιο 71

Το κουτσομπολιό ότι η Ιουλία έδωσε άλλοθι στον Στάθη, αρχίζει να διαρρέει στην Αρεόπολη και η Ιουλία δεν ξέρει αν πρέπει να τα παραδεχτεί επισήμως ή να τα θεωρήσει ανυπόστατα. Ο Ιάκωβος τη συμβουλεύει να μιλήσει στη Μυρτάλη, γιατί είναι η πρώτη που θα επηρεαστεί άμεσα από αυτή την αποκάλυψη. Την ίδια ώρα, το ξαφνικό ταξίδι του Ισίδωρου στην Κύπρο διευκολύνει την Ιουλία, καθώς δεν είναι έτοιμη να τον αντιμετωπίσει. Ο Μάνος αγνοεί την έλευση του πατέρα του κι εξακολουθεί να περνάει αμέριμνες στιγμές με τη Μαρίνα. Η Αντιγόνη, οργισμένη από την αδιάφορη στάση του Ισίδωρου συνεχίζει να τον διαβάλλει, τροφοδοτώντας τον Πότη με πληροφορίες για το παρελθόν του με τη μητέρα της. Ο δικηγόρος του Στάθη κινεί τις διαδικασίες της αποφυλάκισής του κι όλη η οικογένεια περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του στο σπίτι. Η Μυρτάλη συζητά με τον Ιάκωβο την προοπτική ενός ταξιδιού στην Ισπανία κι εκείνος δέχεται με χαρά να αναλάβει την ξενάγησή τους. Τη χαρά της, όμως, ανακόπτει μια κουβέντα που έχει με τη Μαργαρίτα, η οποία της εξηγεί ότι ο Αλέξης είναι καλύτερα και σύντομα θα βγει από την κλινική. Η Μυρτάλη συνειδητοποιεί πως δεν είναι έτοιμη να τον αντικρύσει πάλι και ζητά από τη Μαργαρίτα να τον κρατήσει μακριά της. Η Χάιδω γίνεται έξαλλη με την απελευθέρωση του Στάθη, ενώ ο Κουράκος τη στριμώχνει για να μάθει την αλήθεια για τον πυροβολισμό της. Η ώρα της κρίσης φτάνει για τον Στάθη και την Ιουλία, καθώς αποφασίζουν να μιλήσουν ανοιχτά στον Στέφανο και τη Μυρτάλη για την παράνομη σχέση τους.

 

gi tis elias epomena epeisodia 696x392

 

Πέμπτη 11.11.2021 Επεισόδιο 72

Ο Στέφανος αντιδρά έντονα όταν μαθαίνει για την απιστία του πατέρα του και παίρνει ανοιχτά το μέρος της μητέρας του, η οποία αμέριμνη περιμένει την επιστροφή του Στάθη στο σπίτι. Η Χάιδω, όμως, της αποκαλύπτει την αλήθεια για την απιστία του με σκληρό τρόπο. Η Αρετή, τρελαμένη, παίρνει τους δρόμους και ξεσπά τα νεύρα της στη Μυρτάλη και την Ιουλία. Η Βασιλική ενημερώνει τον Στάθη και τον Στέφανο για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Αρετής και το μοιραίο δεν θα αργήσει να συμβεί. Η Αρετή, θολωμένη από τα γεγονότα, θα συγκρουστεί μετωπικά με ένα άλλο όχημα και θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Ο Φίλιππος εκρήγνυται από τη συμπεριφορά της μάνας του κι αποφασίζει να τα τινάξει όλα στον αέρα. Μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι, ενώ παράλληλα εγκαταλείπει κάθε ενασχόληση με τα κτήματα της οικογένειας. Μάταια η Μαργαρίτα κι ο Νικόλας προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη και να τον μαλακώσουν. Ο Ισίδωρος φτάνει στην Κύπρο κι αιφνιδιάζει τον Μάνο, ο οποίος αναγκάζεται να φυγαδεύσει τη Μαρίνα. Ο Ιάκωβος κάνει το πρώτο βήμα για να προσεγγίσει την Αντιγόνη, με σκοπό να τη γνωρίσει καλύτερα.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35