Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας αναλαμβάνει δράση και σκορπά πανικό…

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας αναλαμβάνει δράση και σκορπά πανικό…

Οι Άγριες Μέλισσες έρχονται με 4 νέα επεισόδια, από Δευτέρα έως Πέμπτη.

δουκας

 

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 61

Ο Δούκας προτείνει στο χωριό να συμμαχήσουν εναντίον του Ακύλα για να αποτρέψουν το σχέδιο του αεροδρομίου στο Διαφάνι. Ο Κωνσταντής μεταφέρεται, εσπευσμένα, στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για τη ζωή του. Ο Πέτρος παίρνει στα χέρια του μια πληροφορία που θα ρίξει περισσότερο φως στη δολοφονία του αδερφού του.

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 62

Ο Κωνσταντής είναι στο νοσοκομείο και η Δρόσω βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Μυρσίνη και τον Δούκα. Ο Μελέτης υποψιάζεται τον Ακύλα για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Κωνσταντή, ενώ ο Πέτρος μαζεύει πληροφορίες από μια απρόσμενη πηγή στην Αθήνα. Όλοι είναι ανάστατοι με τα νέα σχέδια του Ακύλα και προσπαθούν ν’ αποφασίσουν αν θα συμμαχήσουν με τον Δούκα. Ο Νικηφόρος ρωτάει την Ασημίνα τον λόγο που τον αποφεύγει και συγκρούεται με τη Ρένα. Ο Άλκης Σαραντόπουλος αποκαλύπτει στην Ουρανία την αλήθεια για την κατάσταση των επιχειρήσεών του. Ο Ακύλας παίζει το τελευταίο του χαρτί για να πείσει τη Ζωή να επιστρέψει. Η Ελένη ανακαλύπτει παράνομες εφημερίδες μέσα στο σπίτι. Η Βιολέτα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από το παρελθόν.

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 63

Η Ελένη συγκρούεται με τον Λάμπρο για τις εφημερίδες και του ζητά να σταματήσει. Ο Ακύλας εκβιάζει τον Λευτέρη για να πείσει τη Ζωή να επιστρέψει σπίτι. Ο ερχομός του Σταμάτη, με τον μικρό Ζαχαρία, φέρνει αναστάτωση σε όλο το χωριό και πιο πολύ στη Βιολέτα. Κι ενώ ο Δούκας συνεχίζει να ψάχνει συμμάχους για να πολεμήσει τον Ακύλα, ο Νικηφόρος ξεκαθαρίζει στη Ρένα και τη Μυρσίνη ότι δε θα ανεχτεί εμπλοκές στο θέμα του Σέργιου. Η Ουρανία φοβάται πως θα χάσει τα πάντα εξαιτίας του Άλκη και δεν ξέρει πώς να το πει στον Κυριάκο. Ο Ζάχος αιφνιδιάζει τις αδελφές Σταμίρη κατηγορώντας τις για αντιστασιακή δράση.

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 64

Η Ασημίνα ομολογεί στον Ζάχο πως είναι υπεύθυνη για τις εφημερίδες και ο Ζάχος αποφασίζει να λάβει μέτρα. Η Ζωή βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Ο Ακύλας απαντάει σκληρά στο τελεσίγραφο του Μελέτη. Η Ελένη συγκρούεται με τον Πέτρο και τον Λάμπρο. Ο Σταμάτης αποκαλύπτει στη Βιολέτα ποιος είναι ο Ζαχαρίας, ενώ η Ουρανία, στρυμωγμένη, ομολογεί στον Μπάμπη την αλήθεια. Η Δρόσω έχει αμφιβολίες για τη Ρένα, τη στιγμή που ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με τον Μόρτζο. Η Αντιγόνη διώχνει τον Δούκα από το σπίτι της, ενώ μια μεγάλη αποκάλυψη θα γεμίσει την Ελένη άγχος και αγωνία…



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35