Γη της Ελιάς: Ο φόβος της επόμενης ημέρας, τρομάζει τους πάντες

Γη της Ελιάς: Ο φόβος της επόμενης ημέρας, τρομάζει τους πάντες

Ανατροπές και εκπλήξεις στα επόμενα επεισόδια…

Επεισόδιο 141 (Κυριακή 6 Φεβρουαρίου)

Ένα ασθενοφόρο παίρνει τη Βασιλική, η οποία υποφέρει από τους πόνους. Ο Πότης ακούει τη σειρήνα και ξεκινά «έρευνα» για να μάθει ποιον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο Αλέξης έχει πλέον καταλάβει ότι η κατάσταση του όλο και χειροτερεύει, και παίρνει τηλέφωνο τον ψυχίατρό του για να του αλλάξει αγωγή. Παράλληλα, η Μαργαρίτα και ο Θεοδόσης ασχολούνται με το καινούριο τους σπίτι. Ο Ανέστης κάνει διάρρηξη σε ένα σπίτι με συναγερμό, όπου εμφανίζεται μπροστά του ο ιδιοκτήτης με όπλο στο χέρι. Η Ευτυχία, πιο ερωτευμένη από ποτέ, ζητά από τον Αποστόλη να φέρει κάποια ρούχα του στο σπίτι της. Η Άννα με τον Λεωνίδα κάνουν έρωτα για πρώτη φορά και τους παίρνει ο ύπνος αγκαλιά. Την επόμενη ημέρα, ο Αποστόλης σχεδόν τους πιάνει μαζί στο κρεβάτι. Ο Μάνος αρχίζει να μαλακώνει απέναντι στην Αντιγόνη. Ο Πότης μαθαίνει ότι το ασθενοφόρο πήγε στο νοσοκομείο τη Βασιλική και το λέει στον Στάθη.

 

Επεισόδιο 142 (Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου)

Ο Στάθης ταράζεται με τα νέα για την υγεία της Βασιλικής και πιέζει τον Πότη να μάθει όσα περισσότερα μπορεί. Ο Πότης τον διαβεβαιώνει πως η Βασιλική γύρισε στο σπίτι κι εκείνος με τη σειρά του ενημερώνει την Αρετή και τον Στέφανο. Η ημέρα του Εφετείου πλησιάζει κι ο Λυκούργος ενημερώνει τη Μυρτάλη. Ανησυχία επικρατεί στο «στρατόπεδο» του Ισίδωρου και του Μάνου για την έκβαση του αποτελέσματος. Ο Κουράκος ζητά από τον Ιάκωβο να κόψει τα πολλά πάρε-δώσε με τον Στάθη, αλλά εκείνος του ξεκαθαρίζει πως δεν έχει να φοβάται τίποτα. Την επιθυμία του να αποκτήσει παιδί εκφράζει ο Μάνος στη Μαρίνα, αλλά εκείνη δεν θεωρεί πως η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για μια εγκυμοσύνη. Ο Αλέξης παίρνει τη φαρμακευτική του αγωγή για να απαλλαγεί από τις φαντασιώσεις του, αλλά η Μαργαρίτα γίνεται μάρτυρας μιας ακόμα έκρηξής του. Η Βασιλική δέχεται επίσκεψη από τη Μυρτάλη και την Άννα, και μαθαίνει τα νέα της οικογένειάς της. Η Ιουλία συμμετέχει ενεργά στη διοίκηση του ελαιοτριβείου, γεγονός που τη φέρνει αντιμέτωπη με τον Στάθη, όταν αυτός βρεθεί εκεί για να κάνει μια επαγγελματική πρόταση.

 

Επεισόδιο 143 (Τρίτη 8 Φεβρουαρίου)

Ο Στάθης πολιορκεί την Ιουλία, αλλά εκείνη δείχνει αποφασισμένη να μην ενδώσει. Στην προσπάθειά της να τον αποφύγει, κάνει ένα επαγγελματικό λάθος. Η Χάιδω μαθαίνει από τον Λυκούργο για την αγωνία του Στάθη σχετικά με την κατάσταση της υγείας τής Βασιλικής και της το μεταφέρει. Η Βασιλική βρίσκει διέξοδο στην κατάκλιση, φτιάχνοντας τσάντες, τις οποίες η Μαρίνα σκοπεύει να πουλήσει στο μαγαζί της. Η ανησυχία τής Μαργαρίτας για τον Αλέξη εντείνεται όταν μαθαίνει για την τυχαία συνάντησή του με τη Μυρτάλη κι απειλεί τον Θεοδόση με χωρισμό αν της ξανακρύψει κάτι τόσο σοβαρό. Ο Θεοδόσης, όμως, έχει να αντιμετωπίσει κι έναν ακόμα αδιόρατο κίνδυνο που δείχνει να τον πλησιάζει. Την ίδια ώρα, η Μυρτάλη ετοιμάζεται για το Εφετείο, με την Αθηνά να της επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη. Ο Ισίδωρος από την άλλη, με σύμμαχο τον Μάνο, αρνείται να παραδώσει τα όπλα. Ο Ιάκωβος με την Ιουλία, ωστόσο, στέκονται στο πλάι τής ανιψιάς τους και τη συνοδεύουν στο δικαστήριο. Η Ισμήνη μαθαίνει ότι ο Κωνσταντίνος βρίσκεται πίσω από τις πρώτες παραγγελίες για τις κρέμες και γίνεται έξαλλη.

 

Επεισόδιο 144 (Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου)

Το Εφετείο για την περιουσία της Μυρτάλης ξεκινά κι όλοι είναι αγχωμένοι για το αποτέλεσμα. Ο Θεοδόσης συνεχίζει να ξοδεύει χρήματα και αγοράζει καινούριο αυτοκίνητο στον Αλέξη. Η Ιουλία ερωτεύεται όλο και περισσότερο τον Γιώργη, και το ζευγάρι διανύει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο. Η Μαργαρίτα κάνει κατάθεση ψυχής στον Θεοδόση και του μιλά για όσα πέρασε τα προηγούμενα χρόνια μακριά του. Η Ισμήνη δεν συγχωρεί το ψέμα του Κωνσταντίνου και τον αποφεύγει. Ο Αλέξης μαθαίνει ότι η Μυρτάλη χώρισε με τον Στέφανο κι αναστατώνεται. Αμέσως μετά εξαφανίζεται και η Μαργαρίτα ανησυχεί ότι πηγαίνει να βρει τη Μυρτάλη. Ο Θεοδόσης αισθάνεται τη θηλιά να στενεύει γύρω από τον λαιμό του, καθώς τα τηλεφωνήματα και οι απειλές συνεχίζονται. Η απόφαση του Εφετείου βγαίνει και ο Λυκούργος την ανακοινώνει στη Μυρτάλη.

 

Επεισόδιο 145 (Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου)

Η απόφαση του Εφετείου φέρνει τα πάνω–κάτω και όλοι καλούνται να διαχειριστούν τη νέα πραγματικότητα. Η Μαργαρίτα κάνει έναν μεγάλο καβγά με τον Αλέξη για τη Μυρτάλη, καθώς καταλαβαίνει ότι ο γιος της εξακολουθεί να παραμένει κολλημένος σε παλιές κι επικίνδυνες καταστάσεις. Ο Αλέξης, όμως, σε άλλη χρονική στιγμή εξομολογείται στον Θεοδόση τις φαντασιώσεις του με τη Μυρτάλη κι εκείνος υπόσχεται να τον βοηθήσει. Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος παρακαλά την Ισμήνη να τον συγχωρέσει, αλλά εκείνη είναι αμετάπειστη. Ο Μάνος τσακώνεται με τη Μαρίνα για το θέμα του παιδιού, ενώ παράλληλα υποχωρεί και επιτρέπει στον Ισίδωρο να φέρει την Αντιγόνη για να μείνει μαζί τους. Τέλος, ο Θεοδόσης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Μαργαρίτα, η οποία έχει πλήρη άγνοια για το τι της επιφυλάσσει η επόμενη μέρα.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35