Μια «Μάγισσα» έρχεται στον ΑΝΤ1… και βάζει στο «συρτάρι το «Ντέρτι»!

Μια «Μάγισσα» έρχεται στον ΑΝΤ1… και βάζει στο «συρτάρι το «Ντέρτι»!

Όπως είναι γνωστό εδώ κι περίπου έναν χρόνο, οι δημιουργοί των «Άγριων μελισσών» Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης έχουν γράψει το σενάριο για ένα σίριαλ η δράση του οποίου εξελίσσεται στα μπουζούκια της δεκαετίας του ’90. Μάλιστα, το εν λόγω σίριαλ, με τίτλο «Ντέρτι», επρόκειτο αρχικά να βγει στον αέρα τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφού τότε δεν είχε αποφασιστεί ακόμη να συνεχιστούν με τρίτο κύκλο οι «Άγριες μέλισσες».

Όταν αυτό συνέβη, οι δημιουργοί κατέληξαν στην απόφαση να το προγραμματίσουν για τον Ιανουάριο του 2023, αφού ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 από τον ερχόμενο Νοέμβριο έως και τον Δεκέμβριο. Όμως η αιφνιδιαστική κίνηση του Alpha να προγραμματίσει για το φθινόπωρο ένα αντίστοιχο σίριαλ, το «Αυτή η νύχτα μένει», που βασίζεται στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου και της οποίας η ιστορία εξελίσσεται επίσης στο nightlife των 90s, έβαλε… φρένο στα σχέδια των δημιουργών και ιθυνόντων του ΑΝΤ1.

Έτσι, λοιπόν, οι σεναριογράφοι των «Άγριων μελισσών» μαζί με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο κατέληξαν στην απόφαση να βάλουν στο… συρτάρι το «Ντέρτι» τους για μια δυο σεζόν και να υλοποιήσουν ένα εντελώς διαφορετικό τηλεοπτικό πρότζεκτ, το οποίο είχαν στο μυαλό τους για μετά το συγκεκριμένο σίριαλ. Έκριναν, δηλαδή, πως πρέπει να κάνουν… τράμπα. Η «Μάγισσα», όπως θα λέγεται η σειρά, είναι ένα αστυνομικό θρίλερ εποχής, που θα διαδραματίζεται το 1818, λίγο πριν από την Επανάσταση δηλαδή, και θα μεταφέρει νοερά τους τηλεθεατές σε πύργους και κάστρα. Μιλάμε, δηλαδή, για μια φιλόδοξη υπερπαραγωγή, που αναμένεται να στελεχωθεί υποκριτικά με σπουδαίους πρωταγωνιστές.

Πηγή: https://www.espressonews.gr/Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35