Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική εκφράζει μια κρυφή της επιθυμία στον Φίλιππο…

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική εκφράζει μια κρυφή της επιθυμία στον Φίλιππο…

Η επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA, «Η γη της ελιάς» έρχεται από την Δευτέρα 3 έως και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, κάθε βράδυ στις 21:00, με τα επόμενα επεισόδια (15 ως 20) να είναι γεμάτα ένταση, αγωνία, ψέματα, ζήλια, εκδίκηση και πάθη. Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια…

Μαύρη μαγεία στο επεισόδιο 15B

Ο Πότης συστήνει τον Στάθη στη Ράϊνα, αλλά για κακή του τύχη η Εύα τούς βλέπει και ζηλεύει. Ο Δημοσθένης δίνει εντολή στους συνεργάτες του να βρουν έναν σύνδεσμο στις φυλακές γυναικών με σκοπό να προστατέψει την Αθηνά. Η Ασπασία, σε συνεργασία με την Αρετή, καταφέρνει να ρίξει ένα μαντζούνι στο φαγητό της Βασιλικής, ελπίζοντας σε ένα θαύμα προκειμένου να τη χωρίσουν από το Φίλιππο. Η Αθηνά επιστρέφει στις φυλακές όπου, παρά τον τραυματισμό της, το κλίμα παραμένει εχθρικό.

Σε δύσκολη θέση η Αθηνά, στο επεισόδιο 16Α

Ο Χρήστος ρωτά τη Μυρτάλη για τη σχέση της με τον Αλέξη κι εκείνη τον διαβεβαιώνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους. Η Βασιλική παθαίνει δηλητηρίαση από το φαγητό που της ετοίμασε η Ασπασία, και η Αρετή γίνεται έξαλλη με τη Χρυσούλα. Ο Θανάσης δίνει ψεύτικες ερωτικές υποσχέσεις στην Αναστασία και την Αρετή, ενώ διατηρεί ερωτική σχέση και με μια γυναίκα από την Αθήνα. Στα επόμενα επεισόδια (15 – 20), οι φρουροί της φυλακής μπαίνουν στο κελί της Αθηνάς και βρίσκουν ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι κάτω από το στρώμα της, στην γη της ελιάς. Αργότερα, η διευθύντρια της φυλακής την ενημερώνει ότι θα τιμωρηθεί γι’ αυτό, ενώ η Αθηνά ορκίζεται πώς δεν έχει ιδέα ποιος το έβαλε εκεί.

Η μεγάλη αποκάλυψη, στο επεισόδιο 16Β

Οι εντάσεις ανάμεσα στην Εύα και τον Στάθη συνεχίζονται. Η δίκη αρχίζει ξανά και η Αθηνά απολογείται μπροστά σε δικαστές και ενόρκους, προσπαθώντας να αποδείξει την αθωότητά της. Η Ιουλία κάνει ιππασία και ο Στάθης την παρατηρεί από απόσταση, αναπολώντας το παρελθόν τους. Η Αντιγόνη πηγαίνει από το σπίτι του Ισίδωρου και βρίσκει τον Μάνο με τη Μαρίνα και την Αγγελική σε όμορφες οικογενειακές στιγμές μέσα στην πισίνα, οι οποίες την πληγώνουν, και ξεσπά σε κλάματα. Η Μυρτάλη βλέπει τον Γιώργη να μιλά με την Ευτυχία και υποπτεύεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Ζήλια και κακία, στα επεισόδια 17-18

Η ζήλεια της Αντιγόνης ως προς τη Μαρίνα και τη σχέση που έχει αποκτήσει με την Αγγελική, προβληματίζει και στεναχωρεί τον Ισίδωρο. Η Ιουλία συζητά με τον Γιώργη για το μέλλον του γάμου τους. Παράλληλα, η Μυρτάλη εκμυστηρεύεται στη Μαρίνα πως είδε τον Κουράκο να μιλά με την Ευτυχία. Η Αλκμήνη επιστρέφει αιφνιδιαστικά στο σπίτι και ανακαλύπτει κάτι για τη Ράϊνα που την ξαφνιάζει. Ο Λυκούργος και η Αθηνά περνούν ώρες αγωνίας, καθώς η ώρα της ετυμηγορίας πλησιάζει. Οι αγορεύσεις του Εισαγγελέα και της Πολιτικής Αγωγής κινούνται σε σκληρές γραμμές και οι ένορκοι δείχνουν να επηρεάζονται. Ο Κουράκος διστάζει να προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου και ζητά από την Ιουλία να ξαναμιλήσουν. Η Άννα σκέφτεται να προχωρήσει σε συγκατοίκηση με τον Λεωνίδα, αλλά ο Αποστόλης αρνείται να δεχτεί τον Λεωνίδα στο σπίτι τους. Η φίλη της Στέλλας, η Κατερίνα, εμφανίζεται στη Μάνη, αλλά τα νέα που μοιράζεται με τη Χάιδω δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Ο Μάνος ανακοινώνει στη Μαργαρίτα πως θέλει να την προσλάβει και πάλι στον ελαιώνα, δίνοντάς της έτσι μια οικονομική ανάσα. Η Αλκμήνη βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να φέρει κοντά τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη. Η Εύα αναλαμβάνει μια νέα οικοδομή και κατά τη διάρκεια της εκσκαφής θα βρεθεί μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Εντάσεις και τσακωμοί, στα επόμενα επεισόδια 19-20

Η Αλκμήνη εξηγεί στον Κωνσταντίνο το σχέδιο που έχει καταστρώσει πίσω από την πλάτη της Ισμήνης. Εκείνος, όμως, είναι επιφυλακτικός, γιατί ξέρει ότι παίζει με τη φωτιά και φοβάται μήπως οι κινήσεις του φέρουν αντίθετα αποτελέσματα. Η Χάϊδω προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για μία σοβαρή επέμβαση που χρειάζεται να κάνει η Κατερίνα στην Ιαπωνία. Η Ιουλία ρωτά τον Γιώργη αν είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα. Η Ασπασία πείθει τον Δημοσθένη να δωρίσει 5.000€ για τη θεραπεία της Κατερίνας. Εκείνη συνεχίζει τον άσωτο βίο και, σε μία νυχτερινή της έξοδο, γνωρίζει τον Άρη και κάνει έρωτα μαζί του. Ο Χρήστος είναι ακόμα απών από τη σχέση του με τη Μυρτάλη, ενώ ο Αλέξης συνεχίζει να της δείχνει όλο και περισσότερο πόσο τη λατρεύει. Στα επόμενα επεισόδια (15 – 20), η Βασιλική εκφράζει μια κρυφή της επιθυμία στον Φίλιππο και ζητά τη γνώμη του. Στο μεταξύ, η Άννα ανακοινώνει στον Αποστόλη ότι θα νοικιάσει σπίτι για να μείνει μαζί με τον Λεωνίδα. Η Αλκμήνη φλερτάρει με τον Κωνσταντίνο και η Ισμήνη δείχνει να ζηλεύει. Ο Θανάσης ξεπερνά τα όρια και προσπαθεί να κάνει έρωτα με την Αναστασία σε ένα χωράφι. Η οικογένεια Βρεττάκου αποφασίζει να πουλήσει το πατρικό σπίτι και η Αναστασία καταρρακώνεται. Ο Στάθης θυμώνει με την Εύα όταν ανακαλύπτει ένα ψέμα της. Η Άννα μαθαίνει ότι ο Πότης πήγε μαζί με τον Λεωνίδα στο κλαμπ και γίνεται έξαλλη.

Πηγή: https://youfly.com/

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35