Σασμός: Ο παπά Μιχάλης τρελαίνεται και κλείνεται σε μοναστήρι

Σασμός: Ο παπά Μιχάλης τρελαίνεται και κλείνεται σε μοναστήρι

Μία εξέλιξη που θα σοκάρει τους τηλεθεατές… Μία αλήθεια που έρχεται στο φως και βαραίνει τις ψυχές όλων. Ο παπά Μιχάλης παίρνει την απόφαση να κλειστεί σε μοναστήρι, αφήνοντας για πάντα πίσω του το χωριό, στη σειρά Σασμός. Ποιος είναι ο λόγος;

Οι μέρες περνούν και ο Μανώλης δε μπορεί να χωνέψει το γεγονός πως ο Άγγελος έχασε έτσι άδοξα τη ζωή του. Για να μπορέσει να πάει παρακάτω, πρέπει να μοιραστεί ξανά το μυστικό για τον φονιά του Στεφανή. Δεν αντέχει να το γνωρίζει μόνον ο ίδιος…

Έτσι, πλησιάζει τον παπά Μιχάλη και ικετεύει για βοήθεια. Του ζητάει να τον ακούσει με προσοχή, αγνοώντας τις συνέπειες. Του εξομολογείται μέσα στην ενορία πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, πως τον είδε με τα μάτια του, πως του το παραδέχτηκε αργότερα!

Ο παπά Μιχάλης πέφτει από τα σύννεφα… Ο φονιάς του Στεφανή βρίσκεται ανάμεσά τους. Ο φονιάς του Στεφανή είναι εκείνος που πήγε να παντρέψει με την Βασιλική Σταματάκη.

Δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα αυτή την αλήθεια. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, ο παπά Μιχάλης χάνει το μυαλό του, στη σειρά Σασμός, με αποτέλεσμα το μοναστήρι αποτελεί τη μοναδική λύση για να γλιτώσει από τους εφιάλτες του.

Η παπαδιά τρέμει πως ο αγαπημένος του δεν είναι καλά. Καλεί γιατρό στο σπίτι, ο οποίος την ενημερώνει πως είναι ψυχολογικό αυτό που περνάει. Ο παπά Μιχάλης κάνει κάποια τηλέφωνα και αποφασίζει να κλειστεί για πάντα σε μοναστήρι, αφήνοντας πίσω του το χωριό.

Πηγή: https://youfly.com/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35