Και στον ΑΝΤ1 οι «Σέρρες»… που εντυπωσιάζουν από τα πρώτα επεισόδια

Και στον ΑΝΤ1 οι «Σέρρες»… που εντυπωσιάζουν από τα πρώτα επεισόδια

Και στην ελεύθερη τηλεόραση «ανεβαίνουν» οι «Σέρρες», η πρώτη παραγωγή του ΑΝΤ1+ στον χώρο της μυθοπλασίας.

Τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη θα προβλήθηκαν χθες 19.10 από τον ΑΝΤ1 στις 22.00, στη θέση των «Παγιδευμένων».

Στις «Σέρρες» πρωταγωνιστούν οι Πάνος Νάτσης, Γιώργος Γάλλος, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιώργος Βουβάκης, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Λουίζα Πυριόχου και Λένα Ουζουνίδου.

«Στη σειρά «Σέρρες», ο ήρωας, ο Οδυσσέας, ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση. Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Έτσι, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη, πατέρας και γιος, ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Έχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα και απέναντί του τη Σταματίνα, τη Νάνσυ και τον Θωμά, ο Οδυσσέας θα βοηθήσει τον πατέρα του να σταθεί ξανά στα πόδια του. Μέσα από στιγμές συγκίνησης και γέλιου, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης θα γνωριστούν πραγματικά, θα αγαπηθούν από την αρχή και θα συμφιλιωθούν με τις διαφορές τους, αλλά και με την απώλεια. Σε μια επαρχιακή πόλη, με εικόνες από μια Ελλάδα που όλοι γνωρίζουμε, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης ανακαλύπτουν ότι ο κόσμος είναι πιο όμορφος όταν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, αλλά και τους γύρω μας, για αυτό που είναι πραγματικά», αναφέρει ο ΑΝΤ1 για την υπόθεση της σειράς.

Πηγή: https://e-tetradio.gr/

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35