Έρχεται τρίτος κύκλος για Γη της Ελιάς και Σασμό

Έρχεται τρίτος κύκλος για Γη της Ελιάς και Σασμό

Είναι οι τηλεοπτικές σειρές που σαρώνουν σε τηλεθέαση τα τελευταία δύο χρόνια. Έχουν πιστό κοινό το οποίο είναι «μπετόν αρμέ» σε τηλεθέαση. Ακόμα και οι αγώνες του Μουντιάλ δεν κατάφεραν να τις μετακινήσουν από τις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης.

Όπως είναι φυσικό, όταν έχεις την κότα με τα χρυσά αυγά δεν την αφήνεις να φύγει. Κάπως έτσι σκέφτηκαν και οι υπεύθυνοι των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Mega που φιλοξενούν τις δύο σειρές και ήδη βρίσκονται σε διεργασίες για να υπογράψουν για τρίτο κύκλο επεισοδίων.

Ειδικά για τον Σασμό τα σενάρια είναι δύο. Το ένα θέλει να συνεχίζεται η ίδια ιστορία με νέες προσθήκες ηθοποιών, και το δεύτερο θέλει τη δημιουργία μιας σειράς spin-off, όπου δύο τρεις ήρωες θα παραμείνουν οι ίδιοι και θα διαδραματίζεται μια νέα ιστορία στην οποία θα μετέχουν.

Όσο για τη Γη της Ελιάς, τι κι αν το MEGA έχει κάνει τον δημιουργό της Ανδρέα Γεωργίου να τρέχει και να μην φτάνει με τις συνεχείς αλλαγές στον εβδομαδιαίο αριθμό επεισοδίων και τη διάρκειά τους.. Εκείνος βρίσκεται ένα βήμα πριν υπογράψει με το Μεγάλο Κανάλι και για τρίτη σεζόν μετά τις επιτυχημένες πρώτες δυο.

Οι αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν τον Γενάρη αλλά φαίνεται πως τουλάχιστον προφορικά έχουν συμφωνήσει οι δυο πλευρές.

Πηγή: https://www.topontiki.gr



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35