Σασμός: Το άγνωστο παρελθόν της Καλλιόπης… έρχεται στο φως

Σασμός: Το άγνωστο παρελθόν της Καλλιόπης… έρχεται στο φως

Τι και αν την είδαμε σε flashback να τρέχει στα λιβάδια της Κρήτης, με τον Βασίλη της, με κοτσίδες ακόμα, σκεπτόμενη το μέλλον που θα ζήσει μαζί του; Η Καλλιόπη Σταματάκη, η καπετάνισσα της καρδιάς μας, θα ζήσει στα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός έναν έρωτα που δεν πρόλαβε στα νιάτα της. Ή τουλάχιστον έχει γίνει γνωστό!

Αφού θέλησε να καταστρέψει με όλους τους τρόπους τους Βρουλάκηδες, αφού απείλησε κατά καιρούς θεούς και δαίμονες για να προστατεύσει τα παιδιά της, αφού μαχαίρωσε τον Άγγελο και προσπάθησε να διώξει την Αργυρώ από τον τόπο της, η Καλλιόπη στο δεύτερο μισό της σεζόν θα εμφανιστεί τελείως διαφορετική. Το αυστηρό προσωπείο της θα πέσει και η οικογένειά της θα δει έναν άλλον άνθρωπο.

Και όλα αυτά γιατί, όπως τονίζουν δημοσιογραφικές πηγές, θα εμφανιστεί ο πρώτος έρωτας της ζωής της. Ξέρουμε πως περιμένατε τη Στέλλα να ζήσει κάτι δυνατό στα νέα επεισόδια ή την Ασπα που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, ή ακόμα την Τζένη να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, όμως οι δημιουργοί του «Σασμού» φαίνεται πως ακόμα κρύβουν πολλά όπλα στη φαρέτρα τους για να κρατήσουν το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο. Το παρελθόν λοιπόν θα χτυπήσει την πόρτα της Καλλιόπης και πιο συγκεκριμένα ένας έρωτας από το παρελθόν.

Διαβάστε λοιπόν «Το άγνωστο παρελθόν της Καλλιόπης»… που θα εντυπωσιάσει!!!



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35