Αυτή η νύχτα μένει: Η Ζέτα ζει πλέον «παγιδευμένη» από τους εφιάλτες της

Αυτή η νύχτα μένει: Η Ζέτα ζει πλέον «παγιδευμένη» από τους εφιάλτες της

Στο «Αυτή η νύχτα μένει» ο Μήτρος Διαγόρας (Γιώργος Αρμένης), ένας σκληρός άνθρωπος με στεγνή καρδιά που κανείς δεν γνωρίζει τα σχέδιά του, εμφανίζεται μετά από χρόνια στο Αγρίνιο και όλα αλλάζουν, όπως διαβάζουμε στο protothema.

Ο Στρατής ψάχνει τρόπους να σώσει το «Όνειρο» και τους ανθρώπους του, η Αγλαΐα παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει τον Στέλιο μετά την αναχώρηση του Μίλτου για τη Θεσσαλονίκη, ο Χρήστος δεν μπορεί να πείσει για τίποτα πια τη Φωτεινή και η Μυρτώ χάνει τον πατέρα της, το μοναδικό της στήριγμα.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου

O Παπαδόπουλος φθάνει στο «Όνειρο» με τη συνοδεία της αστυνομίας και ο Στρατής πανικοβάλλεται με τις αναφορές του στο νεκρό Νώντα. Η Αγλαΐα ανακοινώνει την πρόθεση της στο Στέλιο να τον εγκαταλείψει, οδηγώντας τον στα άκρα. Ο Τάσος προσπαθεί να δικαιολογηθεί, κανείς όμως δεν φαίνεται να ‘χει πρόθεση να τον συγχωρέσει. Η Διαμάντω βρίσκεται πλάι στη Λαμπρινή, τη γυναίκα του Θοδωράκη. Η Ζέτα κλονίζεται από την εκρηκτική συμπεριφορά του Στρατή και η Νίτσα ζητά τη βοήθεια του Σταύρου για να τη συνεφέρει. Η ρήξη στις σχέσεις Χρήστου και Σταματιάδη μοιάζει πλέον αναπότρεπτη. Η ξαφνική επιδείνωση της υγείας του Αχιλλέα κλονίζει αποφασιστικά τη Μυρτώ. Ο Στρατής μοιράζεται τις υποψίες του για τη δολοφονία του Βαγγέλη με τον Σταματιάδη την ίδια στιγμή που ο μυστηριώδης Διαγόρας κάνει για πρώτη φορά την εμφάνιση του στην πόλη.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου

Η Φωτεινή δεν πιστεύει τον πατέρα της και ο Χρήστος έχει στριμωχτεί πλέον για τα καλά. Ο Στρατής αναζητά νέους συμμάχους για να κρατήσει ζωντανό το «Όνειρο», όμως ο Διαγόρας φαίνεται πως ήρθε αποφασισμένος να επιβάλει τη βούλησή του και η «ομηρία» της Ζέτας σκορπά τον φόβο. Η Διαμάντω έρχεται μπροστά σ’ αυτό που κανείς δε γνώριζε ότι έκρυβαν οι εφιάλτες της. Η τραγική αντίδραση της Μυρτούς μετά το θάνατο του πατέρα της κάνει τον Πόντικα και τον παπα-Ντανίλο να μείνουν παγωμένοι, νιώθοντας ανήμποροι να βοηθήσουν. Ο Χρήστος βρίσκει για πρώτη φορά ένα καταφύγιο χαράς και πάθους που μπορεί να τον κάνει να ξεχάσει. Ο Στέλιος ανακαλύπτει την λεπτομέρεια που μπορεί να γκρεμίσει όλες τις προσπάθειες του να διασώσει το Μίλτο.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35