«Σασμός» Super Spoiler: Η Θοδώρα πιάνει στο κρεβάτι τον Λευτέρη με την πρώην του!

«Σασμός» Super Spoiler: Η Θοδώρα πιάνει στο κρεβάτι τον Λευτέρη με την πρώην του!

«Ξέρω πως δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις αλλά για όλα υπάρχει εξήγηση»…

Ήταν γνωστό ήδη από την αρχή πως στον Σασμό η σχέση τους θα περάσει από σαράντα κύματα, αλλά όχι ότι ανάμεσα σε αυτά θα εμφανιστεί και η πρώην αρραβωνιαστικιά του μυστικού αστυνομικού, που θα θέσει σε κίνδυνο τη σχέση του με την όμορφη Θοδώρα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό TiViSirial.

Τα πάνω-κάτω θα έρθουν στη ζωή του Λευτέρη και της Θοδώρας. Δεν αρκούσε που η τελευταία τού μήνυσε πως για να συνεχίσουν θέλει να σταματήσει οριστικά τη συνεργασία του με τον Ευθύμη Φαρμάκη, τώρα θα εμφανιστεί στο κάδρο και η πρώην αρραβωνιαστικιά του, η οποία ξέρει πολύ καλά τα κρυφά του μυστικά. Η Ελενα φτάνει τυχαία στο χωριό, καθώς εκεί θα βρεθεί ο φίλος της που συνεργάζεται με τον Ευθύμη Φαρμάκη. Όταν δει μπροστά της τον Λευτέρη στο νυχτερινό μαγαζί που δουλεύει θα ταραχθεί αφού δίπλα του θα είναι και η Θοδώρα, αλλά δεν θα κάνει σπασμωδικές κινήσεις. Θα τον παρακολουθήσει και όταν τον βρει μόνο του, θα τον ρωτήσει ξεκάθαρα τι σκαρώνει. Βλέπετε, η Ελενα ξέρει πως ο Λευτέρης είναι αστυνομικός και καθώς το πάθος της για εκείνον φουντώνει, δεν θα διστάσει να τον εκβιάσει.

«Δεν ξέρω ποιο είναι το κορίτσι που σε περιτριγύριζε αλλά δεν νομίζεις ότι εμείς έχουμε αφήσει λογαριασμούς ανοιχτούς;», θα τον ρωτήσει αλλά εκείνος θα της απαντήσει πως οι λογαριασμοί τους έκλεισαν όταν λίγες ημέρες πριν παντρευτούν την έπιασε με τον καλύτερό του φίλο. Η Έλενα θα αντιδράσει, θα του ριχτεί και όταν δει ότι εκείνος δεν έχει διάθεση να ανταποκριθεί, θα του πει: «Μην ξεχνάς πως ξέρω τη διπλή σου ταυτότητα και μάλλον είναι ριψοκίνδυνο εκ μέρους σου να παίζεις μαζί μου». Ο Λευτέρης σοκάρεται από τον τρόπο της αλλά τελικά κανονίζει να βρεθούν λίγο αργότερα στο σπίτι του, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, προκειμένου να λογαριαστούν μια και καλή.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35