Σασμός: Το τέλος των πρωταγωνιστών – Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν;

Σασμός: Το τέλος των πρωταγωνιστών – Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν;

Η τρίτη σεζόν έχει πάρει το πράσινο φως, όμως κάποιοι από τους πρωταγωνιστές σκέφτονται να μη συνεχίζουν… Ποιο θα είναι το τέλος τους στη σειρά Σασμός και ποιοι θα παραμείνουν στην ιστορία που έχει καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατές;

Όπως φαίνεται, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη (Αργυρώ) και ο Ορφέας Αυγουστίδης (Αστέρης), αν και φήμες τους ήθελαν να φεύγουν από τη σειρά, θα παραμείνουν και θα παλέψουν για τον έρωτά τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΤV24 που κυκλοφορεί, το ίδιο ισχύει και για το ζευγάρι Μαθιός – Βασιλική, οι οποίοι θα περάσουν από σαράντα κύματα, αλλά θα παραμείνουν μαζί στην τρίτη σεζόν. Άλλωστε, η βόμβα για τον δολοφόνο του Στεφανή, δεν έχει σκάσει ακόμη..

Αντίστοιχα, ο Αντώνης και η Μαρίνα θα παραμείνουν ενωμένοι και αφοσιωμένοι στην οικογένεια που βήμα – βήμα χτίζουν. Ο Αντώνης θα συνέλθει από το χτύπημα και όλα θα φτιάξουν ξανά..

Ποιοι δε συνεχίζουν στον Σασμό;

Φαίνεται πως ο Γιώργος Χριστοδούλου (Σταύρος) θα αφήσει ήσυχη την Αργυρώ και θα κλείσει οριστικά την πόρτα πίσω του. Ένας από τους χαρακτήρες που ίσως δε συνεχίσει στην τρίτη σεζόν, είναι και ο Ευθύμης.

Ο Αντώνης, μόλις ανακτήσει τη μνήμη του και συνέλθει, θα θελήσει να βάλει στη θέση του τον αδίστακτο αυτόν άντρα που σκορπά τον τρόμο σε όλη τη Κρήτη! Το τέλος του προβλέπεται ανατριχιαστικό, στη σειρά Σασμός.

Αν και στο βιβλίο, αλλά και στα Spoilers, η γιαγιά Ειρήνη πεθαίνει, φαίνεται πως θα τη δούμε και στην τρίτη σεζόν. Μόνο που κανείς δε ξέρει εάν θα παραμείνει ως το φινάλε της σειράς, ή αν θα φύγει λίγο νωρίτερα…

Πηγή: https://youfly.com/Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35