«Το βραχιόλι της φωτιάς»: Μια συγκλονιστική αποκάλυψη καθηλώνει στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς

«Το βραχιόλι της φωτιάς»: Μια συγκλονιστική αποκάλυψη καθηλώνει στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Καθηλωτικό θα είναι το τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς της ΕΡΤ1 «Το βραχιόλι της φωτιάς», που θα παρακολουθήσετε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, στις 22:00.

Όταν διαβάζει με την κόρη του, Μπέττυ, στην εφημερίδα την ανακοίνωση της εκτέλεσης του Αδόλφου Άιχμαν, ο Ιωσήφ βυθίζεται ξανά στις οδυνηρές μνήμες του παρελθόντος, που είναι ακόμα νωπές. Η απελευθέρωση, η επιβίωση από το κολαστήριο του Άουσβιτς, οι τραγικές απώλειες… Στο 1962, κι ενώ είναι έτοιμα όλα για το μπατ μίτσβα της μικρής Μπέττυς, ο Ιωσήφ συγκλονισμένος ανακαλύπτει ποιος ήταν ο υπεύθυνος για την οικογενειακή τραγωδία. Κάποιος που κανείς δεν περιμένει...

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Μπορεί ο Ιωσήφ να κατάφερε, τελικά, να επιβιώσει από την επέμβαση χωρίς αναισθησία, αλλά σύντομα ο θάνατος του Δαβίδ τον καταβάλλει. Αυτά θυμάται το 1962, όταν διαβάζει με την κόρη του, Μπέττυ, στην εφημερίδα την ανακοίνωση της εκτέλεσης του Αδόλφου Άιχμαν. Η απελευθέρωση βρίσκει τον Κωνσταντίνο, τη Ζακλίν και τα παιδιά τους να επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη με την Μπενούτα, η οποία καταβεβλημένη πια ζει με το όνειρο να δει τα παιδιά της να επιστρέφουν… Στο 1962, οι μνήμες αυτές είναι ακόμα νωπές και οδυνηρές… Κι ενώ είναι έτοιμα όλα για το μπατ μίτσβα της μικρής Μπέττυς, ο Ιωσήφ για πρώτη φορά συνειδητοποιεί ποιος ευθύνεται για την οικογενειακή τραγωδία.

Η δραματική σειρά εποχής της ΕΡΤ1, «Το βραχιόλι της φωτιάς», βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Βεατρίκης Σαΐας-Μαγρίζου, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Γιώργου Γκικαπέππα και την ευαίσθητη ματιά των Νίκου Απειρανθίτη και Σοφίας Σωτηρίου, που έγραψαν το σενάριο, μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 22:00.

Ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών, ανάμεσα στους οποίους οι Νίκος Ψαρράς, Ελισάβετ Μουτάφη, Χρήστος Λούλης, Σπύρος Σταμούλης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Νεφέλη Κουρή, Δημήτρης Αριανούτσος, ενσαρκώνει τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς, ενώ την πρωτότυπη μουσική τίτλων τέλους υπογράφει ο Μίνως Μάτσας.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35