«Αυτή η νύχτα μένει» – Spoiler: Η Βρεττώ σκοτώνει τη Μαρίνα

«Αυτή η νύχτα μένει» – Spoiler: Η Βρεττώ σκοτώνει τη Μαρίνα

Στην σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» έρχονται δραματικές εξελίξεις.

Η Μαρίνα είναι μια γυναίκα που έχει κάνει τρομερά λάθη, για τα οποία έχει μετανιώσει πικρά και θέλει να τα διορθώσει. Πλέον είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει ξανά μία θέση στη ζωή των ανθρώπων που αγαπά. Θέλει να είναι δίπλα στις κόρες της, τη Φωτεινή και την Εύη. Αυτός ήταν, άλλωστε, και ο λόγος που επέστρεψε στο Αγρίνιο.

Όμως δεν τα καταφέρνει… Η απόφαση να παραδοθεί στην Αστυνομία αποδεικνύεται μοιραία για εκείνη. Σύμφωνα με το «My Tv» μια μέρα πριν προλάβει να πει όλη την αλήθεια, η πεθερά της, η Βρεττώ, την εξαφανίζει από προσώπου γης. Την επομένη ο Χρήστος την αναζητά. Ο πρώην δήμαρχος είχε δηλώσει στη Μαρίνα ότι στηρίζει την απόφασή της να παραδοθεί στις Αρχές και επιθυμεί να μάθει από πρώτο χέρι τις εξελίξεις, όμως δεν τη βρίσκει πουθενά και θορυβείται. Η γυναίκα είναι νεκρή και ο άνθρωπος που της αφαίρεσε τη ζωή δεν είναι άλλος από τη Βρεττώ.

Η τελευταία πιστεύει ότι σκοτώνοντας τη Μαρίνα τελείωσε οριστικά και ο εφιάλτης για την οικογένεια Αναγνώστου. Παράλληλα, ξέρει ότι δύσκολα πρόκειται να ανακαλύψει κανείς το έγκλημα που διέπραξε, καθώς η νύφη της για τους περισσότερους ανήκει στον κόσμο των νεκρών. Μάλιστα, δεν αισθάνεται καθόλου τύψεις για την πράξη της, αλλά θεωρεί ότι ήταν χρέος της αυτό που έκανε.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35