«Σασμός» spoiler: Αναλυτικά όσα θα συμβούν στους πρωταγωνιστές στα νέα επεισόδια

«Σασμός» spoiler: Αναλυτικά όσα θα συμβούν στους πρωταγωνιστές στα νέα επεισόδια

Για τη Δευτέρα 25 Σεπτέμβρη έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του γ’ κύκλου του «Σασμού», με το πρώτο επεισόδιο να μας ταξιδεύει στο παρελθόν προκειμένου να μάθουμε το πώς ξεκίνησαν όλα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Τηλέραμα», πριν η ιστορία συνεχιστεί, θα μάθουμε πώς ξεκίνησε η βεντέτα ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες και πώς μπορεί να τερματιστεί η κατάρα που τους βαραίνει, δίχως άλλα θύματα…

Για λίγο στον «Σασμό» ο Βασίλης Μπισμπίκης – Ο σκληρός χαρακτήρας που θα υποδυθεί

Τι θα συμβεί στον κάθε ήρωα;

Αργυρώ & Αστέρης

Ο Αστέρης και η Αργυρώ ήταν έτοιμοι να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης, δίχως να έχουν την παραμικρή ιδέα για το οικογενειακό δράμα που παιζόταν γύρω τους. Ο πυροβολισμός του Νικηφόρου στον Μαθιό αλλάζει τα πάντα και στη δική τους ζωή. Το μυστικό τους κινδυνεύει να βγει στη φόρα.

Ο γάμος τους αλλά και η ζωή τους μπαίνουν σε αναμονή, και φυσικά το ζευγάρι, που πέρασε τα πάνδεινα, θα βρεθεί μπροστά στη σκληρή αλήθεια: αν ο Αστέρης δεν πίστευε ότι ο Πέτρος σκότωσε τον Στεφανή, θα γινόταν αυτό το φονικό; Ο Μαθιός τα ξεκίνησε όλα και τόσος κόσμος δίπλα τους πλήρωσε εξαιτίας του. Ο Αστέρης δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος έπειτα από αυτό.

Θα χάσει ή τον αδελφό του ή την Αργυρώ. Μέση λύση δεν υπάρχει… Και εκείνη; Μπορεί να είναι παντρεμένη με έναν άντρα που ανήκει σε οικογένεια φονιάδων;

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35