Σασμός: Αυτό θα είναι το τέλος για Νικηφόρο και Μανώλη - Ποιος θα επιβιώσει;

Σασμός: Αυτό θα είναι το τέλος για Νικηφόρο και Μανώλη - Ποιος θα επιβιώσει;

Ο Νικηφόρος βγαίνει από την κρυψώνα του στη σειρά Σασμός, αφενός για να μάθει πώς είναι η υγεία της μητέρας του και αφετέρου για να πάει να βρει τον κολλητό του και να ξεκαθαρίσει μια και καλή μαζί του τι ήταν αυτό που είδε να συμβαίνει στο μαντρί την ημέρα της δολοφονίας του πατέρα του. Τα δύο αγόρια συναντιούνται και ο Νικηφόρος αποφασίζει να μην αποκαλύψει αρχικά στον φίλο του ότι γνωρίζει τα πάντα, αλλά να τον αφήσει να του πει τη δική του εκδοχή και να εκτεθεί ανεπανόρθωτα.

Ο Μανώλης πιέζεται όπως αναφέρει το περιοδικό Τηλέραμα, αφού δεν θέλει να θυμάται όσα έγιναν τη μέρα που έχασε τη ζωή του ο Στεφανής, και για ακόμα μία φορά ισχυρίζεται ότι δεν είδε καθαρά τον φονιά. Ο Νικηφόρος στέκεται και τον κοιτάζει αμίλητος. Στο μυαλό του έρχονται όλα τα κομμάτια του παζλ και ξαφνικά κουμπώνουν στη θέση τους.

Θυμάται το πώς ένιωθε ο Μανώλης κάθε φορά που ο Μαθιός ερχόταν στο σπίτι τους, πόσο τον απέφευγε, ότι δεν ήθελε να μιλάει για το περιστατικό, ότι άλλαζε η συμπεριφορά του, δεν ήταν αυτός που γνώριζε παλιά. Τον κοιτάζει με λύπη, αλλά και με θυμό…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35