Ενημερωτικές εκπομπές: Πότε αρχίζουν για τη νέα σεζόν 2023-2024

Ενημερωτικές εκπομπές: Πότε αρχίζουν για τη νέα σεζόν 2023-2024

Η νέα σεζόν 2023-2024 ξεκινά σε λίγο και πρώτες επιστρέφουν οι ενημερωτικές εκπομπές των καναλιών, με ειδήσεις της καθημερινότητας και σχολιασμούς. Αναλυτικά οι ημερομηνίες που είναι προγραμματισμένες οι πρεμιέρες των εκπομπών.

Σάββατο 19 Αυγούστου – ΣΚΑΪ

Πρεμιέρα φέτος για τη νέα σεζόν όπως είχε προαναγγείλει ο ίδιος, θα κάνει ο Γιώργος Αυτιάς στον ΣΚΑΪ, το Σάββατο 19 Αυγούστου με την εκπομπή του «Καλημέρα», την εκπομπή που είναι κάθε Σαββατοκύριακο κοντά μας από τις 05.30 το πρωί με θέματα που αφορούν την κοινωνία, τον άνθρωπο, συνεπής πάντα στον αγώνα για ενημέρωση.

Δευτέρα 21 Αυγούστου – ΕΡΤ

Οι «Συνδέσεις» στην ΕΡΤ είναι η δεύτερη ενημερωτική εκπομπή που θα δούμε σύντομα. Μάλιστα ήδη η Χριστίνα Βίδου έχει επιστρέψει από την άδειά της και έχει βγει ο Κώστας Παπαχλιμίντζος. Η πρεμιέρα της εκπομπής θα γίνει στις 21 Αυγούστου.

Τετάρτη 23 Αυγούστου – MEGA

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 4 το απόγευμα όπως προανήγγειλε και το σχετικό τρέιλερ επιστρέφει και ο Νίκος Ευαγγελάτος με το Live News στο MEGA που ξαναμπαίνει και φέτος στο στίβο της ενημέρωσης, πλήρως ανανεωμένο, με αποκαλυπτικές έρευνες, αναλύοντας την επικαιρότητα της ημέρας και με πρωταγωνιστές τα πρόσωπα των εξελίξεων.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35