Η Παραλία: Καθημερινή η νέα σειρά της ΕΡΤ! Πότε κάνει πρεμιέρα;

Η Παραλία: Καθημερινή η νέα σειρά της ΕΡΤ! Πότε κάνει πρεμιέρα;

Στο νέο τρέιλερ που παρακολουθήσαμε έγινε γνωστή η ημερομηνία της πρεμιέρας αλλά και οι μέρες και ώρα μετάδοσης. Έτσι λοιπόν η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται καθημερινά στις 22.45.

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Σεπτέμβριος 1969, Μάταλα. Η νεαρή γιατρός Υπατία Αρχοντάκη (Δανάη Μιχαλάκη) επιστρέφει από το Λονδίνο, στον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, προκειμένου να ανακοινώσει στην οικογένειά της ότι αρραβωνιάζεται και σκοπεύει να παντρευτεί τον Γιώργο (Γιάννης Κουκουράκης). Εκείνος, ο οποίος ζει μαζί της στο Λονδίνο και εργάζεται στα ναυτιλιακά, θα φτάσει στην Κρήτη λίγες ημέρες μετά, προκειμένου να γνωριστεί με τους δικούς της και να ζητήσει το χέρι της και επίσημα.

ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Στη διάρκεια του ταξιδιού της θα γνωριστεί με έναν επίσης νεαρό Έλληνα γιατρό, ο οποίος ταξιδεύει από το Λονδίνο με σκοπό να πάει στα Μάταλα. Εκεί όπου όλα είναι πιο ελεύθερα, πιο μαγευτικά, πιο αγαπησιάρικα... Είναι ο Χάρι (Δημήτρης Μοθωναίος), που θα τη μαγέψει με τις περιγραφές του και θα την κάνει να θελήσει να πάει να τον συναντήσει και να ζήσει και η ίδια τη μαγεία της περιοχής. Η ιδέα δεν αρέσει και τόσο στους συντηρητικούς γονείς της, όμως δεν μπορούν και να της το αρνηθούν αφού η Υπατία από μικρή ήταν ένα πολύ ώριμο και υπεύθυνο άτομο. Όσο και να θέλουν να τη χορτάσουν, ξέρουν ότι είναι πια γυναίκα που κάνει μόνη της τις επιλογές της.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35