Με έξι σειρές και ο Alpha τη νέα σεζόν

Με έξι σειρές και ο Alpha τη νέα σεζόν

Στη μυθοπλασία στηρίζει για μία ακόμη σεζόν κατά κύριο λόγο το πρόγραμμά του o Alpha.

Τo κανάλι της Κηφισιάς συνεχίζει την προβολή τριών σειρών από πέρυσι και εντάσσει στο πρόγραμμά του και τρεις καινούριες.

Ο «Σασμός», η σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, θα γράψει τον «Επίλογό» του με τον τρίτο και τελευταίο του κύκλο. Η κρητική βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών θα δούμε αν θα καταλήξει σε συμφιλίωση ή όχι. Παίζουν: Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Μαρία Τζομπανάκη, Δημήτρης Λάλος, Όλγα Δαμάνη, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μαρία Πρωτόπαππα, ενώ στο καστ εντάσσεται και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η καθημερινή σειρά ο «Παράδεισος των Κυριών» συνεχίζει με δεύτερο κύκλο, όπου αναμένονται νέες ιστορίες και ήρωες με φόντο την Αθήνα της δεκαετίας του ’60. Παίζουν: Αργύρης Πανταζάρας, Ευαγγελία Συριοπούλου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Θεοδώρα Τζήμου, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γωγώ Μπρέμπου, Χρήστος Πλαΐνης, Γιώργος Νούσης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Τζένη Καζάκου, ενώ στο καστ της σειράς εντάσσεται, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Η κωμική σειρά αυτοτελών επεισοδίων «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μπαίνει στην ενδέκατη σεζόν με ριζική ανανέωση. Καινούρια πρόσωπα πρωταγωνιστούν σε φρέσκες ιστορίες. Παίζουν: Αντώνης Αντωνίου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Τσεκούρας, Εριέττα Μανούρη, Τόλης Παπαδημητρίου, Στάθης Κόικας.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35