«Κάνε ότι κοιμάσαι»: Ο νέος κύκλος έρχεται και το τρέιλερ καθηλώνει! Η πρεμιέρα και τα νέα πρόσωπα

«Κάνε ότι κοιμάσαι»: Ο νέος κύκλος έρχεται και το τρέιλερ καθηλώνει! Η πρεμιέρα και τα νέα πρόσωπα

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα γυρίσματα της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», η οποία κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21:45, στην ΕΡΤ1, σε σκηνοθεσία Αλέκου Κυράνη και Μάριου Βαλάση και σε σενάριο του Γιάννη Σκαραγκά. Η σειρά θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45.

Ο φακός της ΕΡΤ βρέθηκε στους χώρους που έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να φιλοξενήσουν τη δράση του νέου κύκλου της σειράς που καθήλωσε το κοινό, αποθεώθηκε στα social media και «ταξίδεψε» στο εξωτερικό, στον Διεθνή Διαγωνισμό Seoul International Drama Awards 2023 διεκδικώντας βραβεία σε τέσσερις κατηγορίες, τα οποία θα ανακοινωθούν στις 21 Σεπτεμβρίου 2023.

Το προαύλιο ενός σχολείου, εκεί όπου ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος) θα γίνει μάρτυρας μιας άγριας δολοφονίας, το τμήμα της Ασφάλειας όπου δρουν οι αστυνομικοί της σειράς, καθώς και χώροι Πανεπιστημίου, είναι ορισμένες μόνο από τις τοποθεσίες όπου εκτυλίσσεται η πλοκή του νέου κύκλου της σειράς, η οποία επιστρέφει ακόμη πιο συναρπαστική και ανατρεπτική.

 

kaneotikoimasai

 

Οι backstage φωτογραφίες δίνουν μια πρώτη γεύση από την υποβλητική ατμόσφαιρα και το κλίμα μυστηρίου που θα δούμε στις οθόνες μας.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35