«Πρωίαν σε είδον», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά – ΠΡΕΜΙΕΡΑ & ΝΕΑ ΩΡΑ

«Πρωίαν σε είδον», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά – ΠΡΕΜΙΕΡΑ & ΝΕΑ ΩΡΑ

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, μετακομίζει στην πρωινή ζώνη σε νέα ώρα. Από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023, η εκπομπή, που έχει γίνει η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών, ανανεώνει το ραντεβού της κάθε πρωί, στις 10:00.

Δύο ώρες ψυχαγωγίας, διασκέδασης και ενημέρωσης, με ξεχωριστή προσέγγιση σε όλα όσα συμβαίνουν και μας ενδιαφέρουν. Η εκπομπή έχει κέφι, χαμόγελο και καλή διάθεση.

Συναντήσεις, συζητήσεις, ρεπορτάζ, ωραίες ιστορίες, αφιερώματα και όλα όσα έχουν αξία βρίσκουν τη θέση τους σ’ ένα πρωινό πρόγραμμα, που θέλει να δει -και να παρουσιάσει- την καθημερινότητα όπως της αξίζει. Με ψυχραιμία, σκέψη και χαμόγελο.

Η σεφ Γωγώ Δελογιάννη ετοιμάζει τις πιο ωραίες συνταγές, ενώ ειδικοί απ’ όλους τους χώρους απαντούν και προτείνουν λύσεις σε καθετί που μας απασχολεί.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, μαζί με τη δημιουργική παρέα τους, θα μοιράζονται όμορφες στιγμές με τους τηλεθεατές κάθε πρωί, από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 12:00.

Κάθε μέρα και μία ευχάριστη έκπληξη. Αυτό είναι το «Πρωίαν σε είδον».

Σκηνοθέτης: Κώστας Γρηγορακάκης

Αρχισυντάκτης: Γιώργος Βλαχογιάννης

Βοηθός αρχισυντάκτη: Ελένη Καρποντίνη

Συντακτική ομάδα: Χριστιάννα Μπαξεβάνη, Μιχάλης Προβατάς, Βαγγέλης Τσώνος, Ιωάννης Βλαχογιάννης, Γιώργος Πασπαράκης, Θάλεια Γιαννακοπούλου

Υπεύθυνη καλεσμένων: Τεριάννα Παππά

Executive producer: Raffaele Pietra



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35