«3ος  ΟΡΟΦΟΣ»: Ένας τρελός νοτιάς… τους χτυπάει στη μέση

«3ος ΟΡΟΦΟΣ»: Ένας τρελός νοτιάς… τους χτυπάει στη μέση

Η νέα 15λεπτη σειρά, που μεταδίδεται καθημερινά από την ΕΡΤ1, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 21:30, παρακολουθεί την καθημερινή ζωή ενός ζευγαριού συνταξιούχων.

Επεισόδιο 6ο: «Το δίπλωμα»

Η Υβόννη, για άλλη μια φορά, αρνείται την ηλικία της και δεν έχει ανανεώσει το δίπλωμά της. Ο Γιάννης νευριάζει μαζί της, αφού πηγαίνει ανάποδα σε δρόμο που είναι μόνο κάθοδος, με αποτέλεσμα να έχει θέματα με την αστυνομία. Θα τη βοηθήσει ο Γιάννης να μη βρει τον μπελά της;

Επεισόδιο 7ο: «Το προσκλητήριο»

Ένα προσκλητήριο γάμου έρχεται να ταράξει την Υβόννη και τον Γιάννη, οι οποίοι ξεκινούν μια συζήτηση γύρω από τις εξόδους με τους φίλους τους. Η Υβόννη διαμαρτύρεται πως τελευταία οι χασαποταβέρνες έχουν το μονοπώλιο σε αυτές τις εξόδους, προκαλώντας την απορία του Γιάννη. Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα θα λήξει την αντιπαράθεσή τους.

Επεισόδιο 8ο: «Ο! Mamy Blue»

Ο Γιάννης και η Υβόννη γυρνούν από μία κηδεία που τους έχει επηρεάσει. Ο Γιάννης αγχώνεται και η Υβόννη προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Τελικά, ένα νοσταλγικό τραγούδι και αρκετή αγάπη θα καταφέρουν να νικήσουν τις υπαρξιακές ανησυχίες του Γιάννη.

Επεισόδιο 9ο: «Τρελός νοτιάς -  Α΄ Μέρος»

Η Υβόννη και ο Γιάννης έχουν ταυτόχρονα πρόβλημα με τη μέση τους. Κανένα από τα δυο τους παιδιά δεν έρχεται να βοηθήσει. Οι δυο τους έχουν μείνει μόνοι σε ένα σπίτι χωρίς να μπορεί να βοηθήσει ο ένας τον άλλον, καθηλωμένοι από την απότομη αλλαγή του καιρού, μέχρι που η Αντωνία έρχεται για να δώσει τη λύση.

Επεισόδιο 10ο: «Τρελός νοτιάς» Β΄ Μέρος

Η Υβόννη και ο Γιάννης συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από το πρόβλημα στη μέση, ενώ η Αντωνία προσπαθεί να τους βοηθήσει. Ο Γιάννης φοβάται μήπως η Αντωνία τούς κάνει χειρότερα, επειδή δεν είναι φυσικοθεραπεύτρια. Η δυσπιστία του θα κορυφωθεί από τις κραυγές της Υβόννης, την ώρα που εκείνη υπόκειται στη θεραπεία της Αντωνίας.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35