Το Ναυάγιο: Το iefimerida στα backstage της σειράς -Η υπόθεση, οι χαρακτήρες, αποκλειστικές φωτογραφίες

Το Ναυάγιο: Το iefimerida στα backstage της σειράς -Η υπόθεση, οι χαρακτήρες, αποκλειστικές φωτογραφίες

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega, «Το Ναυάγιο» που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 21.00 με διπλό επεισόδιο βρεθήκαμε στα backstage. Η υπόθεση της σειράς και αποκλειστικές φωτογραφίες.

Μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης, δύναμη ψυχής και καρμικών συμπτώσεων με φόντο μια ναυτική τραγωδία έρχεται στη prime time του Mega. Η δραματική σειρά «Το Ναυάγιο» βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 21.00 με διπλό επεισόδιο όπου θα ξετυλιχτεί το κουβάρι με τα «αγκαθωτά νήματα» της ζωής των πρωταγωνιστών της.

Η νέα σειρά του MEGA ανοίγει ένα νοσταλγικό παράθυρο στην Αθήνα της δεκαετίας του ’60, ενώ ταξιδεύει παράλληλα στην πολύβουη Κρήτη και τα μαγευτικά Κύθηρα.

Στα παγωμένα νερά του Αιγαίου, η μοίρα συνδέει τους επιζώντες του πλοίου «Φοίνιξ» με μια αόρατη κλωστή που θα ορίσει μια για πάντα το υπόλοιπο της ζωής τους.

Με φόντο την Ελλάδα μιας άλλης εποχής, γεμάτης αντιθέσεις, γεμάτης εικόνες από τη χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά, την πολιτική αναταραχή της δικτατορίας που πλησιάζει, τα λαϊκά τραγούδια και τις φτωχικές αυλές, οι «Ναυαγοί» καλούνται να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να ορίσουν τη δική τους μοίρα.

Έρωτες που γεννιούνται μέσα από τις στάχτες του Φοίνικα, ελπίδα μέσα από το πένθος, νέα ξεκινήματα που οδηγούν σε αναπάντεχες περιπέτειες, δικαστικές ίντριγκες και δημοσιογραφικές ανατροπές, δημιουργούν ένα μωσαϊκό ιστοριών και ανθρώπων, που τους ενώνει το αγιάτρευτο τραύμα του ναυαγίου από τη μία, αλλά και η απίστευτη θέληση για ζωή, έρωτα και δικαίωση από την άλλη.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35