ΠΟΠ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, με τον σεφ Ανδρέα Λαγό

ΠΟΠ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, με τον σεφ Ανδρέα Λαγό

Η «ΠΟΠ Μαγειρική», η αγαπημένη εκπομπή με τον σεφ Ανδρέα Λαγό, κάθε ημέρα, στις 14:00,  μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αποδεικνύοντας ότι η μαγειρική μπορεί να εκτοξεύσει τις αισθήσεις σώματος και νου.

Γιατί η μαγειρική μπορεί να είναι ΠΟΠ Μαγειρική!

 

ΠΟΠ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ 2

 

Επεισόδιο 11ο: «Κατσικάκι Λήμνου, ελληνικά βύσσινα» - Καλεσμένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Η εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρική και ο σεφ Ανδρέας Λαγός έρχονται, το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου 2023, στην ΕΡΤ1 για να μας γεμίσουν ξανά με μυρωδιές από τα ελληνικά προϊόντα.

Τα αγαθά της ελληνικής γης έρχονται, για άλλη μια φορά, στο τραπέζι μας τιμώντας τους παραγωγούς της χώρας, που πασχίζουν καθημερινά για την καλλιέργειά τους.

Ο Ανδρέας Λαγός υποδέχεται στο στούντιο ένα αγαπημένο πρόσωπο της τηλεόρασης, τον παρουσιαστή, Δημήτρη Ουγγαρέζο, για να μπορέσουν μαζί να απογειώσουν τη διάθεσή μας.

Ανδρέας Λαγός και Δημήτρης Ουγγαρέζος μαγειρεύουν μαζί κατσικάκι Λήμνου, αλλά και μία συνταγή με ελληνικά βύσσινα, γεμίζοντας το στούντιο με μυρωδιές και ξεχωριστές γεύσεις.

Μη χάσετε τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 14:00, στην ΕΡΤ1 την ΠΟΠ Μαγειρική με τον Ανδρέα Λαγό και καλεσμένο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

 

ΠΟΠ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΕΥΗ ΦΡΑΓΚΑΚΗ 2

 

Επεισόδιο 12ο: «Ξηρό μηλέικο τυρί, Ξηρά Σύκα Ταξιάρχη» - Καλεσμένη η Εύη Φραγκάκη

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, στις 14:00, ο Ανδρέας Λαγός υποδέχεται στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» μια κυρία της ενημέρωσης. Η δημοσιογράφος Εύη Φραγκάκη, μαγειρεύει μαζί με τον σεφ και η γεύση παίρνει «φωτιά».

Με δύο συνταγές, η πρώτη με ξηρό μηλέικο τυρί και η δεύτερη με ξηρά σύκα Ταξιάρχη, καταφέρνουν και οι δύο να συνδυάσουν τα υλικά με έναν μοναδικό τρόπο, δημιουργώντας ένα άκρως γευστικό αποτέλεσμα, γεμάτο μυρωδιές.

Μη χάσετε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, στις 14:00, την εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρική με τον Ανδρέα Λαγό και καλεσμένη την Εύη Φραγκάκη.

 

ΠΟΠ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ 2

 

Επεισόδιο 13o: «Τοματάκι Σαντορίνης, Ζαμπόνι Νάξου» - Καλεσμένος ο Αλέξανδρος Καλπακίδης

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, το ταλέντο του Ανδρέα Λαγού συναντά στην κουζίνα της «ΠΟΠ Μαγειρικής» το υποκριτικό ταλέντο ενός εκ των πλέον ταλαντούχων ηθοποιών, του Αλέξανδρου Καλπακίδη.

Με μεράκι και όρεξη δημιουργούν μαζί δύο μοναδικά πιάτα, το πρώτο με πρώτη ύλη το τοματάκι Σαντορίνης και το δεύτερο με ζαμπόνι Νάξου! Το αποτέλεσμα απλά μοναδικό!

Μη χάσετε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, στις 14:00, την εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική» με τον Ανδρέα Λαγό και καλεσμένο τον Αλέξανδρο Καλπακίδη, στην ΕΡΤ1.

 

ΠΟΠ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΛΙΤΗ 2

 

Επεισόδιο 14ο: «Γραβιέρα Κρήτης, Τζίτζιφα» - Καλεσμένη η Χριστίνα Πολίτη

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023, στην παρέα της «ΠΟΠ Μαγειρικής» έρχεται η γνωστή δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη, φέρνοντας μαζί της έναν κοσμοπολίτικο αέρα. Μαζί με τον Ανδρέα Λαγό μαγειρεύουν δύο μοναδικά γευστικά πιάτα, το ένα με γραβιέρα Κρήτης και το άλλο με τζίτζιφα, δημιουργώντας μια απολαυστική πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων.

Μη χάσετε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023, στις 14:00, την «ΠΟΠ Μαγειρική» με τον Ανδρέα Λαγό και καλεσμένη τη Χριστίνα Πολίτη.

 

ΠΟΠ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ 2

 

Επεισόδιο 15ο: «Χοιρομέρι Πιτσιλιάς, Γλιστρίδα» - Καλεσμένος ο Τάκης Γιαννούτσος

Η «ΠΟΠ Μαγειρική» με τον Ανδρέα Λαγό έρχονται, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, με δύο ξεχωριστά πιάτα που σίγουρα θα ενθουσιάσουν. Στηρίζοντας πάντα τον Έλληνα παραγωγό, η «ΠΟΠ Μαγειρική» έρχεται για να μας μάθει τα τόσο ξεχωριστά αγαθά που έχει η χώρα μας και τους ιδιαίτερους τρόπους που παράγονται και οι οποίοι τα κάνουν τόσο γνωστά.

Αυτή τη φορά στην κουζίνα της εκπομπής έρχεται ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, παρουσιαστής και με πολλές άλλες ιδιότητες, Τάκης Γιαννούτσος.

Μαζί με τον Ανδρέα Λαγό, δημιουργούν δύο μοναδικά πιάτα, το ένα με χοιρομέρι Πιτσιλιάς και το δεύτερο με γλιστρίδα.

Μη χάσετε την «ΠΟΠ Μαγειρική» την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, στις 14:00, από την ΕΡΤ1.

Γιατί η μαγειρική μπορεί να είναι ΠΟΠ!



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35