Το Ναυάγιο: Θα γίνει το ραντεβού της Λίνας με τον Μάκη; Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Το Ναυάγιο: Θα γίνει το ραντεβού της Λίνας με τον Μάκη; Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Ύστερα από το ναυάγιο οι ήρωες προσπαθούν να ξαναβρούν τις ισορροπίες στις ζωές τους προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τη νέα πραγματικότητα. Θα τα καταφέρουν;

Δευτέρα 6/11

Ο Πέτρος προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από τον Θόδωρο για τα μπλεξίματα του Αντώνη. Ο Διονύσης φέρνει τη Λίνα για φωτογράφιση στο στούντιο, με πονηρούς σκοπούς. Ο Στελής δέχεται μία απρόσμενη, συγκινητική επίσκεψη από δύο διασωθέντες του ναυαγίου. Ο Ιπποκράτης και η Δήμητρα αναζητούν την Ειρήνη, η οποία έχει εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει ίχνη. Ο Ιπποκράτης καλεί απελπισμένος τα νοσοκομεία της πόλης φοβούμενος το χειρότερο. Οι ελπίδες του Μάκη αναπτερώνονται, όταν η Λίνα κάνει μία απρόσμενη επίσκεψη στην αυλή του. Ο Παντελίδης εκβιάζει τη σιωπή του Άγγελου με την υπόσχεση να τον βοηθήσει στο θέμα της μετάταξης που τόσο επιθυμεί. Οι δύο εγκληματίες απαγάγουν τον Πέτρο και προσπαθούν να του αποσπάσουν με τη βία πληροφορίες για τη χαμένη εικόνα.

Τρίτης 7/11

Η Ειρήνη ψήνεται στον πυρετό και αναγκάζεται να μείνει στο σπίτι του Ιπποκράτη, ο οποίος ξενυχτάει στο προσκεφάλι της. Την ίδια ώρα, ο Μάκης και η Χριστίνα φροντίζουν τις πληγές του Πέτρου που προσπαθεί να τους πείσει να μην πάνε στην αστυνομία. Η ώρα για το πρώτο ραντεβού της Λίνας και του Μάκη πλησιάζει. Ο Δημήτρης προσπαθεί να πείσει τη Μαρία να βρεθούν για μια τελευταία φορά και να θυμηθούν τα παλιά. Ο Βασίλης ζητάει μία χάρη από τον Γιώργη, ενώ ο Ιπποκράτης δέχεται μια περίεργη επίσκεψη στο γραφείο του. Ο Άγγελος καταφθάνει στην αυλή και η Χριστίνα τον υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες. Δεν χαίρονται, όμως, όλοι οι γείτονές του το ίδιο, όταν μαθαίνουν ότι είναι αστυνομικός.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35