Στα Σύνορα: Η Γιαννούλα βλέπει πρώτη τη φωτογραφία του Ηρακλή και παθαίνει σοκ

Στα Σύνορα: Η Γιαννούλα βλέπει πρώτη τη φωτογραφία του Ηρακλή και παθαίνει σοκ

Γέλιο, έρωτας, απρόοπτα και ένα «ανορθόδοξο» χωριό «ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ».... στην κωμική σειρά του Star, που θα σας κάνει να ξεκαρδιστείτε!

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18 175μπαρ

 

Επεισόδιο 17 

Ο Ηρακλής καταφέρνει, τελικά, να πάρει τα γαλόνια του Περικλή από τον Νικόλα. Ο Στέφανος κι η Ιωάννα τα βάζουν με τον Έντι, που δεν τα κατάφερε. Η Φανή ζητάει τη βοήθεια του πατέρα Αριστείδη, ώστε να τα βρουν η Ελένη με τον Σωτήρη. Η Γιαννούλα μαθαίνει πως ο Ηρακλής μπήκε στο σώμα των δασοπυροσβεστών και αρνείται να χρηματοδοτήσει τη γιορτή της γουρουνοπούλας. Έτσι, όλοι προσπαθούν να βρουν μια εναλλακτική λύση και η Ιωάννα προτείνει να φτιάξουν ένα ημερολόγιο με σέξι φωτογραφίες των δασοπυροσβεστών. Όταν η φωτογράφηση των δασοπυροσβεστών ξεκινάει, ο Ηρακλής το μαθαίνει και στενοχωριέται που δεν φώναξαν και εκείνον. Την ώρα που το συζητάει με τον Περικλή, στο καφέ του Στέφανου εμφανίζεται η Βέρα, η κοπέλα του Νικόλα και τους αναστατώνει όλους.

Επεισόδιο 18

Η παρουσία της Βέρας ταράζει τα νερά στο χωριό και δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση του Νικόλα με την Ιωάννα. Παρόλα αυτά, ο Στέφανος τής προτείνει κάτι που θα πυροδοτήσει και νέες αντιδράσεις. Την ίδια ώρα, στον Πολιτιστικό Σύλλογο, συνεχίζεται η διαδικασία φωτογράφησης των εθελοντών δασοπυροσβεστών, ενώ ο Αντώνης και ο Στέλιος προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξασφαλίσουν τις απαραίτητες ψήφους για την προεδρία. Προκειμένου να πετύχουν την απαραίτητη πλειοψηφία, αποφασίζουν να διεκδικήσουν και οι δύο την ψήφο του Ηρακλή. Η αντίδραση της Ιωάννας στην παρουσία της Βέρας δείχνει μάλλον ότι και η ίδια δε βλέπει τον Νικόλα μόνο φιλικά. Η Γιαννούλα πηγαίνει στο καφέ. Εκεί βρίσκει τον Έντι και εκείνος, από την αμηχανία του, τής δείχνει τις φωτογραφίες, που τράβηξε για το ημερολόγιο. Η Γιαννούλα βλέπει πρώτη τη φωτογραφία του Ηρακλή και παθαίνει σοκ.

Δείτε εδώ το trailer της Κυριακής 14.1.24

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος

Διασκευή σεναρίου: Γιάννης Διακάκης

Σκαλέτα: Χάρης Μπόσινας

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κυριάκος Βλοντάκης, Μάρκος Παπαϊωάννου

Εxecutive Producer:  Μιχάλης Δασκαλάκης

Εταιρία Παραγωγής: Green Pixel

#StaSynora #StarChannelTV 

https://www.instagram.com/stasynora/

https://www.facebook.com/StaSynoraStar

https://twitter.com/StaSynora



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35