Κάνε ότι κοιμάσαι II: Τι φοβάται ο Νικόλας και ζητάει βοήθεια;

Κάνε ότι κοιμάσαι II: Τι φοβάται ο Νικόλας και ζητάει βοήθεια;

Μη χάσετε τις καταιγιστικές εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45

 

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 39 1

 

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 39ο

Η κατάσταση της Μπετίνας είναι κρίσιμη. Ο Νικόλας έχει αρχίσει και κλονίζεται με αφορμή τις ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης που δίνουν οι γιατροί. Η Χρύσα επιμένει στην έρευνα για τις συνθήκες και τα κίνητρα της Άννας σχετικά με τον πυροβολισμό του Λημνιού σε άμυνα.

Ο Κάσδαγλης επιμένει να αναλάβει την κηδεμονία της Λέτας με βάση τη διαθήκη της μητέρας της, χωρίς να ακούει όσους τον προειδοποιούν ότι είναι λάθος του. Ο Γιώργος προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Βασίλη στη φυλακή, αλλά αντιμετωπίζει την άρνησή του κι αυτό τον κάνει και απομονώνεται. Η Έφη είναι ο μόνος άνθρωπος που επιτρέπει να τον πλησιάσει.

Η Αμάντα δεν κρύβει πλέον το πόσο της αρέσει ο Φλωρής, παρά τις επιφυλάξεις των συμμαθητών της που τον φοβούνται. Ο Δαμασκηνός συνεχίζει και απειλεί την Πέρσα για τον ρόλο που εκείνη έπαιξε στην αποβολή του Φλωρή. Ο Ίκαρος θέλει να πετάξει από τη νομική του εταιρεία τον πρώην φίλο και συνεργάτη του, που εκπροσωπεί, όμως, τον Δαμασκηνό.

Τι θέλει ο Γιώργος από την Έφη; Γιατί ζητάει συγγνώμη ο Δαμασκηνός από τη Δάφνη; Τι φοβάται ο Νικόλας και ζητάει τη βοήθεια ψυχίατρου; Πώς θα αντιδράσει στη συνάντησή του με τον Δαμασκηνό; Τι συμβαίνει ανάμεσα στον Ίσσαρη και την Καμβύση;

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 40ό

Η κατάσταση της Μπετίνας συνεχίζει να είναι κρίσιμη και η Νάσια προσπαθεί να εμψυχώσει τη Ζωή. Η Πέρσα εξηγεί πόσο επικίνδυνος είναι ο Δαμασκηνός και προσπαθεί να ηρεμήσει τον Νικόλα. Η Άννα, στο μέτωπο με την ένορκη διοικητική εξέταση εναντίον της, έχει σύμμαχο μόνο τον Ίσσαρη και συνειδητοποιεί πόσο τον είχε απομακρύνει από κοντά της το προηγούμενο διάστημα.

Η Αιμιλία ζητάει από την Υπηρεσία Πληροφοριών στήριξη για την Άννα, έχοντας καταλάβει ότι την χρησιμοποίησαν για να βγάλουν από τη μέση τον Λημνιό. Ο Νικόλας δεν μπορεί να συγκρατήσει τον κυκλοθυμισμό του και τις κρίσεις του ανάμεσα στη θλίψη και την επιθετικότητα.

Ο Μάκης ζητάει βοήθεια από τον Αχιλλέα, για να πείσει τον συνεργάτη του να τον δεχτεί ξανά στο μάθημά του στη Νομική. Ο Γιώργος αρχίζει να αλλάζει γνώμη για τον Φλωρή και την κακή του φήμη και αρχίζει να κάνει παρέα μαζί του.

Ποιος θα υπερασπιστεί την Άννα στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων; Γιατί ανησυχεί ο Πέτρος γι’ αυτή την εξέλιξη; Πώς εξελίσσεται η σχέση του Γιώργου με τη συμμαθήτριά του; Σε ποιο σημείο θα φτάσει ο Νικόλας, όταν χάσει τον έλεγχο;



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35