Η παραλία: Ο Παύλος επιστρέφει και αναλαμβάνει τα ηνία της επιχείρησης Αρχοντάκη

Η παραλία: Ο Παύλος επιστρέφει και αναλαμβάνει τα ηνία της επιχείρησης Αρχοντάκη

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 5 έως και την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024, στις 22:45

 

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 87 1.2.2

 

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 85

Η Νάταλι, εξουθενωμένη από τη βραδινή βάρδια στο Mermaid, αναζητεί άτομο, το οποίο θα μπορέσει να τη ξεκουράσει από τα συνεχόμενα ξενύχτια. Η Τες προσφέρει με ιδιαίτερη θέρμη τη βοήθειά της και αναλαμβάνει τα ηνία της δεύτερης βάρδιας στο αγαπημένο καφέ των χίπηδων. Παράλληλα, ο Διονύσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει εκ νέου ο Παύλος, ο οποίος έχει επιστρέψει από την Πορτογαλία.

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 86

Η Μαρία αποφασίζει να εγκαταλείψει την ασφάλεια του σπιτιού της και να μετακομίσει μόνιμα στην παραλία των Ματάλων. Έτσι, εντάσσεται στο κοινόβιο των χίπηδων και δεν διστάζει να υποκύψει στους πειρασμούς της κοινότητας. Ο Χάρι παλεύει με τους δικούς του δαίμονες και μια αναπάντεχη συνάντηση, τού αναθέτει μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Για τον Χάρι, τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 87

Η επιστροφή του Παύλου, φέρνει τα πάνω κάτω στην οικογένεια Αρχοντάκη. Οι εντάσεις ανάμεσα στον πατέρα και τον γιο κλιμακώνονται σε μια ειλικρινή και καταιγιστική συζήτηση που κάνουν οι δύο τους, σχετικά με τις πράξεις του Διονύση και το πώς αυτές έχουν επηρεάσει αρνητικά τη ζωή του Παύλου. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος επιθυμεί να προχωρήσει παρακάτω τη σχέση του με την Κερασία, αλλά η ίδια είναι ακόμα διστακτική να αφήσει πίσω την οικογένειά της στα Μάταλα.

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 88

Η Κερασία, αρκετά σκεπτική έπειτα από τη συζήτησή της με τον Μάρκο, μοιράζεται τις σκέψεις της με τον Παπα-Νικόλα σχετικά με τη μετακόμισή της στο Ηράκλειο, προκειμένου να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή. Για ακόμα μια φορά, ο Παπα-Νικόλας στέκεται δίπλα στην κόρη του και την υποστηρίζει σε κάθε της απόφαση. Παρ’ όλα αυτά, ο Γράντος δεν έχει επιστρέψει εδώ και δύο μέρες στο σπίτι του και η Τες ανησυχεί πολύ για τη σωματική ακεραιότητα του αγαπημένου της, καθώς υποψιάζεται ότι έχει μπλέξει σε σκοτεινές υποθέσεις και κινδυνεύει.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35