Πέννυ Μπαλτατζή: Γνωστός πολιτικός με πήρε και με κάθισε στα πόδια του, έπαθα σοκ

Πέννυ Μπαλτατζή: Γνωστός πολιτικός με πήρε και με κάθισε στα πόδια του, έπαθα σοκ

H εξομολόγηση της Πέννυς Μπαλτατζή, για το περιστατικό με κορυφαίους πολιτικούς σε ιδιωτικό πάρτι σε κότερο

Η Πέννυ Μπαλτατζή, μία από τις πρώτες γυναίκες του καλλιτεχνικού χώρου που μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική παρενόχληση από επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου μίλησε θίγοντας τη συμπεριφορά των περισσοτέρων απέναντι στους καλλιτέχνες. Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό ως δασκάλα στο talent show με εγκλεισμό, το House of fame, μίλησε στο TheCaller και τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου και μοιράστηκε όσα βίωσε σε ιδιωτικό πάρτι με παρέα που απαρτιζόταν από γνωστούς πολιτικούς της χώρας και την σεξιστική και μειωτική συμπεριφορά απέναντί της επειδή είναι τραγουδίστρια:

«Επειδή το κάναμε πολύ συχνά με αυτή την μπάντα να παίζουμε σε ιδιωτικά event και για ανθρώπους που έχουν τράπεζες, παλιά για τον κ. Σάλλα που ήταν στην Πειραιώς για παράδειγμα. Υπήρχαν λοιπόν κάποιοι πολιτικοί εκεί μέσα, οι οποίοι ξέφυγαν λιγάκι, τον έχασαν τον έλεγχο. Η γυναίκα ενός πολιτικού είχε σηκωθεί και τραγουδούσε με τον τραγουδιστή, στη χαρά της, δεν έκανε κάτι περίεργο. Από την άλλη μεριά του τραπεζιού με πήρε ο άντρας της και με κάθισε στα πόδια του, γιατί μπορεί να ζήλεψε, γιατί έτσι του ήρθε. Έμεινα. Έπαθα σοκ. Για να τα πούμε σωστά τα πράγματα, δεν διέτρεχα κίνδυνο. Η συμπεριφορά όμως ήταν άκρως σεξιστική. Γιατί η γυναίκα σου είναι με τον τραγουδιστή και τραγουδάνε μαζί όμορφα. Εμένα από πού και ως πού; Με ποιο δικαίωμα; [...]Είναι γνωστός πολιτικός τον ξέρουμε, έχει βγει και κυβέρνηση» είπε η τραγουδίστρια.

https://www.ethnos.gr/lifestyle/144635_penny-mpaltatzi-gnostos-politikos-me-pire-kai-me-kathise-sta-podia-toy-epatha-sok



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35