Υποστήριξε τον «Δεσμό» και διεκδίκησε live video συνομιλίες με 21 δημοφιλείς προσωπικότητες!

Υποστήριξε τον «Δεσμό» και διεκδίκησε live video συνομιλίες με 21 δημοφιλείς προσωπικότητες!

https://www.megatv.com/2021/11/01/ypostirikse-ton-desmo-kai-diekdikise-live-video-synomilies-me-21-dimofileis-prosopikotites/   

21 δημοφιλείς προσωπικότητες στηρίζουν το ΜΚΟ «Δεσμός» με τη συμμετοχή του σε φιλανθρωπική λαχειοφόρο για την ενίσχυση του έργου του.

Πρόκειται για μία δράση που θα στηρίξει το έργο του σωματείου «Δεσμός». Ο καθένας μπορεί να επιλέξει για ποια από τις προσωπικότητες να πάρει λαχνούς και να συμμετέχει στην κλήρωση, η οποία θα γίνει στις 3/11.

«Διοργανώνουμε αυτή τη λαχειοφόρο για την υποστήριξη του σωματείου «Δεσμός», ο οποίος δραστηριοποιείται από το 2012 για να αξιοποιήσει δωρεές σε είδος κ υπηρεσίες για να καλύψει ανάγκες σε κοινωφελείς οργανισμούς, όπως γηροκομεία και σχολεία, σε είδη αναλώσιμα και εξοπλισμό.

Η ενίσχυσή του σωματείου είναι ο τρόπος που θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε», δήλωσε η Εκάβη Βαλλερά, διευθύντρια στρατηγικού σχεδιασμού του ΜΚΟ σωματείου «Δεσμός».

 

dimofileis prosopikotites stirizpun ton MKS DESMOS

Στο έργο αυτό συμμετέχουν οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Άννα Βίσση, Κατερίνα Βρανά, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Μαρία Ευθυμίου, Βασίλης Καλλίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Κώστας Κρομμύδας, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Νάντια Μπουλέ, Δημήτρης Νανόπουλος, Λυδία Παπαϊωάννου, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Αλέξης Παπαχελάς, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μαρία Σάκκαρη, Κατερίνα Στεφανίδη, Μαίρη Συνατσάκη, Παύλος Τσίμας, Στέφανος Τσιτσιπάς.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35