Netflix: Έτοιμα τα παιχνίδια στην πλατφόρμα

Netflix: Έτοιμα τα παιχνίδια στην πλατφόρμα

🎮📱 7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε…

Το Netflix ανακοίνωσε σε δελτίο τύπου το παγκόσμιο λανσάρισμα των πρώτων παιχνιδιών του δικτύου για φορητές συσκευές. Από χθες, οι συνδρομητές θα μπορούν να παίζουν πέντε παιχνίδια: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: Το Παιχνίδι, Shooting Hoops, Card Blast και Teeter Up.

Στόχος του Netflix είναι όπως αναφέρουν, να δημιουργήσουν έναν κατάλογο παιχνιδιών που θα προσφέρει επιλογές για όλους. Ακολουθούν 7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για τη νέα αυτή εμπειρία:

1. Η συνδρομή σας στο Netflix προσφέρει πλήρη πρόσβαση

Χρειάζεται μόνο μια συνδρομή στο Netflix, χωρίς διαφημίσεις, επιπλέον χρεώσεις και αγορές εντός της εφαρμογής.

2. Συμβατότητα με Android

Προς το παρόν, τα παιχνίδια για φορητές συσκευές είναι διαθέσιμα όταν συνδέεστε στο προφίλ σας στο Netflix από συσκευές Android:

– Τα μέλη που χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο Android θα δουν μια ειδική σειρά με παιχνίδια και μια καρτέλα παιχνιδιών, όπου μπορούν να επιλέξουν κάποιο παιχνίδι για λήψη.

– Τα μέλη που χρησιμοποιούν τάμπλετ Android θα δουν μια ειδική σειρά με παιχνίδια, καθώς και ένα αναπτυσσόμενο μενού κατηγοριών, από το οποίο θα μπορούν να επιλέξουν παιχνίδια για λήψη.

3. Είναι ευπρόσδεκτοι οι παίκτες από όλο τον κόσμο

Τα παιχνίδια για φορητές συσκευές είναι διαθέσιμα σε πολλές από τις γλώσσες που προσφέρουν στην υπηρεσία, έτσι τα παιχνίδια σας θα έχουν αυτόματα προεπιλεγμένες τις προτιμήσεις που έχετε ορίσει στο προφίλ σας στο Netflix. Εάν η γλώσσα σας δεν είναι ακόμη διαθέσιμη, τα παιχνίδια θα εμφανίζονται αυτόματα στα Αγγλικά.

4. Ναι, είναι για κάθε προφίλ του λογαριασμού σας

Τα μέλη θα μπορούν να παίζουν παιχνίδια σε διάφορες φορητές συσκευές με τον ίδιο λογαριασμό. Αν φτάσετε στο όριο των συσκευών σας, θα σας ενημερώσουν και, αν χρειαστεί, μπορείτε να αποσυνδεθείτε από τις συσκευές που δεν χρησιμοποιείτε ή να τις απενεργοποιήσετε εξ αποστάσεως μέσω του Netflix.com για να ελευθερώσετε μια θέση.

5. Μόνο για ενήλικες

Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι διαθέσιμα σε παιδικά προφίλ. Αν έχετε ορίσει ένα PIN για να αποτρέψετε την πρόσβαση των παιδιών σε προφίλ ενηλίκων, το ίδιο PIN θα απαιτείται για να συνδεθείτε στο Netflix και να παίξετε το παιχνίδι σε κάποια συσκευή.

6. Δεν έχετε σύνδεση; Κανένα πρόβλημα!

Ενώ ορισμένα παιχνίδια για φορητές συσκευές ίσως απαιτούν σύνδεση στο Internet, άλλα θα είναι διαθέσιμα για να παίζετε χωρίς σύνδεση. Έτσι, οι μακρινές διαδρομές και οι περιοχές με κακό Wi-Fi θα γίνουν πλέον πολύ πιο υποφερτές.

7. Προσφέρεται περιεχόμενο για κάθε είδους παίκτη

Όπως με τις σειρές, τις ταινίες και τα σόου, το Netflix θέλει να σχεδιάσει παιχνίδια για κάθε επίπεδο παιχνιδιού και κάθε είδους παίκτη, είτε είστε αρχάριοι είτε έμπειροι gamers.

Κι αυτό όπως δηλώνουν, είναι μόνο η αρχή! Το Netflix δεσμεύεται να βελτιώσει την gaming εμπειρία για φορητές συσκευές, καθώς και να εμπλουτίσει την προσφορά ψυχαγωγικού περιεχομένου τους ερχόμενους μήνες.

Πηγή: https://watchandchill.gr/ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35