Τομ Χανκς, Μπρους Γουίλις, Τζούλια Ρόμπερτς: Μερικοί από τους σταρ του Χόλιγουντ που έχουν σπίτι στην Ελλάδα...

Τομ Χανκς, Μπρους Γουίλις, Τζούλια Ρόμπερτς: Μερικοί από τους σταρ του Χόλιγουντ που έχουν σπίτι στην Ελλάδα...

Η Ελλάδα είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις ωραιότερες χώρες του κόσμου και αποτελεί ιδανικό προορισμό για τις καλοκαιρινές (και όχι μόνο) διακοπές.

Μαγικές αμμώδεις παραλίες, καταγάλανα κρυστάλλινα νερά, παραδοσιακή κουζίνα και πλούσια Ιστορία συμβάλλουν ώστε πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ να την επιλέγουν για τις διακοπές τους.

Ωστόσο, υπάρχουν και αρκετοί που ήρθαν, «μαγεύτηκαν» και αγόρασαν σπίτια στην Ελλάδα. Ανάμεσά τους, ο Τομ Χανκς, ο Μπρους Γουίλις, η Τζούλια Ρόμπερτς, η Νικόλ Κιντμαν καθώς και ο «Mr. Bean» κατά κόσμον Ρόουαν Aτκινσον.

Ας πάμε να τα δούμε:

Τομ Χανκς

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Τομ Χανκς, ο οποίος το 2019 πολιτογραφήθηκε Έλληνας, έχει εδώ και χρόνια ισχυρούς δεσμούς με τη χώρα μας. Παντρεμένος με την Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό, Ρίτα Γουίλσον, λάτρεψε την Ελλάδα με την πρώτη ματιά.

Έχει προσφέρει ανιδιοτελώς τη βοήθειά του κάθε φορά που χρειάστηκε και εδώ και χρόνια περνά μαζί με τη σύζυγό τους τα καλοκαίρια τους στην Αντίπαρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι και οι δύο Ελληνορθόδοξοι και απολαμβάνουν τόσο τα παραδοσιακά όσο και τα σύγχρονα χαρακτηριστικά αυτής της Ελλάδας.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35