Ανακάλυψε τον ηλιακό αριθμό σου…

Ανακάλυψε τον ηλιακό αριθμό σου…

Όπως ακριβώς έχεις ένα αστρολογικό ηλιακό ζώδιο, επίσης έχεις έναν νουμερολογικό ηλιακό αριθμό. Αυτός ο ηλιακός αριθμός δείχνει τον πυρήνα του ποιος είσαι και μπορεί να σε βοηθήσει στο να «ζωγραφίσεις» μια εικόνα όσο αφορά στο τι θα πετύχει με τον ερχομό της εδώ η ψυχή σου.

Οι ηλιακοί αριθμοί κυμαίνονται από το 1 έως το 9 και ο καθένας κατέχει μια ιδιαίτερη δόνηση και ενέργεια η οποία έχει στόχο να σε καθοδηγήσει στο ταξίδι σου. Ακόμα και αν ο ηλιακός αριθμός σου είναι μόνο ένα μέρος της εικόνας, μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις μαζί με το Ηλιακό Ζώδιο και τον αριθμό Μονοπατιού της Ζωής σου για να πάρεις μία πιο πλήρη εικόνα από την ενεργητική φύση, δύναμη και αδυναμία σου.

Δείτε πώς να δουλέψετε τον ηλιακό σας αριθμό: Πάρτε την ημερομηνία γέννησης σας, για παράδειγμα – Δεκέμβριος 29. Προσθέστε τον μήνα (12) στην ημερομηνία (29) = 41. Στη συνέχεια μετατρέψτε το σε ένα μοναδικό ψηφίο ώστε, 4+1=5, Αυτό σας δίνει τον ηλιακό αριθμό 5 (Συνεχίστε να προσθέτετε μαζί τους αριθμούς ώστε να φτάσετε σε ένα μοναδικό ψηφίο, για παράδειγμα αν πάρετε 12 συνεχίστε να το μετατρέπετε παραπέρα 1+2=3).

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35