15 τρόποι για να είστε πιο ευτυχισμένοι…

15 τρόποι για να είστε πιο ευτυχισμένοι…

Μια θετική ματιά στην καθημερινότητα και ταυτόχρονα η αξιολόγηση του τι πραγματικά έχει σημασία είναι το «κλειδί» για να αισθανόμαστε πιο χαρούμενοι στη διαδρομή της αναζήτησης της ευτυχίας

Η καθημερινότητα της τελευταίας διετίας, με όλους τους περιορισμούς της πανδημίας δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο έχουμε βιώσει όλοι μας. Αν προσθέσεις και τα προσωπικά ζητήματα που έχει κατά καιρούς ο καθένας, η ψυχολογία μας δεν φαίνεται να βρίσκεται και στα καλύτερά της.

Παρόλα αυτά όμως, η άνοιξη δίνει ένα σημαντικό τόνο αισιοδοξίας, κι ας μην ξεχνάμε ότι τίποτα δεν κρατά για πάντα και σ’ αυτό συμπεριλαμβάνονται και τα προβλήματα.

Δείτε όμως τι πρέπει να κάνετε για να δείτε τα πράγματα να βελτιώνονται πιο γρήγορα.

Υψώστε ανάστημα

Οι επιστήμονες λένε ότι το ζωηρό περπάτημα με ψηλά το κεφάλι και πλήρη κίνηση στα χέρια, βοηθά να νιώθεις καλύτερα. Ακόμα κι αν δεν νιώθετε ευτυχισμένοι, μια ζωηρή βόλτα μπορεί να βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα μέχρι να το πετύχετε.

Χαμογελάστε

Θέλετε να φτιάξετε τη διάθεσή σας; Χαμογελάστε. Όταν χαμογελάτε σαν να το εννοείτε, αλλάζει η χημεία του εγκεφάλου και νιώθετε πιο ευτυχισμένοι.

Γίνετε εθελοντές

Βρείτε τρόπους να συμμετέχετε εθελοντικά σε δραστηριότητες της κοινότητάς σας ή βοηθήστε έναν φίλο που έχει ανάγκη. Θα βοηθήσετε και τον εαυτό σας. Μπορεί να βελτιώσει την ψυχική σας υγεία και ευεξία. Win-win.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35