8 πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί να κάνετε με τα παιδιά στην παραλία

8 πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί να κάνετε με τα παιδιά στην παραλία

Όταν ακούμε τη φράση «παραλία με τα παιδιά», στο νου μας έρχονται αυτόματα κουβαδάκια, κάστρα στην άμμο, παιχνίδια με το νερό.

Αν ετοιμάζεστε για διακοπές με τα μικρούλια σας, τότε φροντίστε να τους χτίσετε όμορφες εμπειρίες που θα θυμούνται για πολλά χρόνια.

Μπορεί όλες οι παραπάνω δραστηριότητες να είναι από τις αγαπημένες των παιδιών, αν όμως κάθεστε αρκετή ώρα στην παραλία, τι θα λέγατε να δούμε μερικές διαφορετικές επιλογές που θα κάνουν τα παιδιά να περάσουν τέλεια;

Γιόγκα Παραλίας

Απολαύστε μία χαλαρωτική στιγμή με γιόγκα στην παραλία, ακούγοντας τον ήχο του κύματος. Κάντε όρθιες άσανες που μπορούν να ακολουθήσουν και τα παιδιά και μπορείτε να τους δώσετε ονόματα, όπως στάση της γοργόνας ή του κάστρου. Αυτό θα κάνει την δραστηριότητα ακόμη πιο διασκεδαστική

Αγώνας με φουσκωτές μπάλες

Ένα εύκολο παιχνίδι για την παραλία που θα κρατήσει δραστήρια τα παιδιά. Φουσκώστε τις μπάλες, τραβήξτε μία γραμμή τερματισμού στην άμμο και πείτε στα παιδιά να καθίσουν πάνω στην κάθε μπάλα και να χοροπηδούν σ’ αυτή μέχρι να φτάσουν στο τέρμα. Εκτός από ψυχαγωγία μπορεί να βελτιώσει τις ικανότητες ισορροπίας και φυσικής κατάστασης.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35