Υπάρχουν κάποια φαγητά που "φωνάζουν" Ηλεία... Είναι χαρακτηριστικά των διατροφικών συνηθειών μας και δεν γίνεται να μην απολαύσουμε έστω μια φορά την εβδομάδα...
Το χονδρομενούδελο, μπίγουλι ή χοντρομπίγουλι, όμως μας αρέσει "βλάχικα" να το λέμε είναι το απόλυτο καλοκαιρινό πιάτο που έχουν αρχίσει και οι επισκέπτες του τόπου μας να δοκιμάζουν και να ξετρελένονται και συνοδεύεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ με τοπική φέτα σε μεγάλες ποσοτητες και καλό ζυμωτό ψωμί..
Η Μπέτυ Αγγελοπούλου - Γκιντζίρη από το food blog "Taste of Life by Betty" μας πηγαίνει στην κουζίνα να ετοιμάσουμε το απόλυτο καλοκαιρινό φαγητό της Ηλείας...
Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ